Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egész Európa utálja a magyarok...

Egész Európa utálja a magyarokat vagy csak Orbán Viktort mert Putyin kottájából játszik?

Figyelt kérdés

aug. 28. 18:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

„A válaszom, mint a #32-ben: Hol látsz te ebben olyat, hogy ilyen betűk egymás mellett szerepelnek?: u; t; á; l”

Nem kell, hogy szerepeljenek benne, a komment alapján amire adtad a választ alapján egyértelmű, hogy részedről is utálatról van szó. Annyira minimum egyértelmű, hogy ez alapján nem kellene hazugnak minősítened valakit, aki szerint utálatról van szó a mondatodban. De ezt te is tudod, csak játszod a hülyét. :D

És a te túlkapásaidat illetően főleg indokolatlan hazugozni, meg szalmabábozást kiáltani. Például erre azóta sincs magyarázat:

„Úgy képzeled, hogy van az orbánpárti EU, meg van a népi akarattal szembenálló EU parlament??? Ez még propagandának is gyenge, bocsika. Hiszen ez Orbán jó nagy semmin alapuló tirádája. Mit vártál? Még jó, hogy kínjában ilyeneket fog kiszopni az ujjából. Nem gondolod, hogy neked kellene a képtelen állításaidat igazolni?”

Miféle képtelen állításokról beszéltél?

„Már kértelek egyszer, hogy idézd! Ha nem tudsz ilyet tenni, akkor be kellene látnod, hogy veled valami súlyos gond van.”

Én megtettem. De én hányszor kértelek, hogy sorold azokat a képtelen állításokat? Meg tudtad tenni? Nem. :)

Nyitott kérdések továbbra is:

- Miféle képtelen állításaim voltak?

- Miféle tényeket tagadtam?

- Miért érzed úgy, hogy nekem kellene igazolnom, hogy Orbán állítása helytálló?

szept. 2. 18:04
 42/43 Pombe ***** válasza:

#41: "a komment alapján amire adtad a választ alapján egyértelmű, hogy részedről is utálatról van szó."

Az alábbi az egyértelmű, nem a te kétségbeesett fantáziatermékeid. Még mindig ez a szomorú valóság:

Tőlem: "Miért is kéne kedvelni Orbánt???" - Én ezt írtam Orbánról. Mást nem...

Te folyamatosan azt hazudod a számba, hogy szerintem Orbánt utálja az EU minden polgára. SOHA ILYET NEM ÍRTAM! Minden más a te beteges képzelődésid terméke!

#41: "És a te túlkapásaidat illetően főleg indokolatlan hazugozni, meg szalmabábozást kiáltani"

Mondd! Te teljesen hülyének nézel itt mindenkit??? Egy csomó videót szúrtam be, ahol minden külföldi kedveli a magyarokat, nem mond semmi rosszat Magyarországról, csak Orbánról mondják, hogy nem értenek vele egyet. Írtam a saját portugál tapasztalataimról is, ami dettó ugyanez volt. EZEKET SZÚRTAM BE A MAGAM ÁLLÁSPONTJÁNAK ALÁTÁMASZTÁSÁRA! Hogy tehettem volna ilyet, ha azt akartam volna bizonyítani, hogy mindenki utálja Magyarországot??? A hat éves Pistike már ilyenkor rég a homlokára csapott volna, és elnézést kért volna tőlem, de te csak nyomod a sódert... :(

És komolyan csodálkozol azon, hogy korábban ezt az előbbi érvelésemet a "te nagyon hülyével" kezdtem??? Amit te itt művelsz, az nem hogy szalmabábozás, de egyenesen szalmabáb-tömegjelenet, és olyan profizmussal előadva, hogy ha látná a produkciódat a Budapest Bábszínház társulata, hát továbbképzésre jelentkezne nálad.

Fogd már fel, koma! Senki ebben a topic-ban nem gondolja azt vérkomolyan rajtad kívül, hogy egy EU párti olasz, német, francia... stb. honpolgár köp egyet a földre, ha meghallja a magyar szót. MINDENKI TUDJA, HOGY JÖNNEK IDE TURISTÁK, és nem utálkoznak, és mindenki megy az EU más országaiba is. Csak te szenvedsz itt ilyen súlyos paranoiában. Sőt! Nincs ilyen földre köpő ember az EU parlamentben se.

Koma! Ha ennyire nem megy egyszerű magyar szövegek értelmezése, akkor te mit keresel itt? Miért nem mész át egy olyan országba fórumozni, ahol a te anyanyelveden írnak???

#41: "Miféle képtelen állításokról beszéltél?"

Meg se fordult a fejemben, hogy egy irracionális szorongással és félelemmel küszködő emberrel polemizálok, aki azt hiszi, hogy itt mindenki valódi, vérkomoly utálatról ír. Én azt hittem, hogy az alább idézett témáról vitázunk, vagyis csak az orbáni politikáról, ahogy erről már írtam is a #24-ben:

"***

[link]

Orbán: "Az európai emberek egyértelművé tették, hogy le akarják zárni a szomszédban zajló háborút... Azt írta: az európai emberek a várakozásoknak megfelelően megkezdték „Európa visszavételét”, csakhogy a brüsszeli bürokraták ellentámadást indítottak... Az Európai Néppárt és a baloldal többi pártja „fittyet hány” az európai emberek döntésére, és „szégyenteljes paktumot kötött”, hatalmi osztozkodásba kezdett... Hozzátette, „a háborúpárti paktum” egyetlen célja, hogy a brüsszeli elit hatalomban maradjon."

Koma! Igazold, hogy Orbán nagypofájú állítása helytálló, miszerint az EU polgárok többségének akaratával szembemegy az EU parlament, ergo az EU polgárok többsége valójában Orbán látens híveiként könyvelhetőek el.

***"

Erre te meglepődtél, hogy mit akarok ezzel, én meg meglepődtem, hogy te ezen miért csodálkozol, de most már érthetővé vált minden az izmos paranoiád láttán.

#41: "De én hányszor kértelek, hogy sorold azokat a képtelen állításokat?"

Ezt is elmagyaráztam már neked. Én azt állítottam kezdettől fogva, hogy fogalmam sincs, mi alapján állítja Orbán azt, amit idéztem tőle, hiszen az EU-ban még a jobboldal, sőt, a szélsőjobb se áll be sokszor a véleménye mögé (mint ezt idéztem is többször). Te meg az EU részéről irányunkban a vérkomolyan vett utálat nem létezését tagadtad... Ebből a félreértések vígjátéka született meg, mivel a már rég kisiklott interakcióinkból jó ideig nem jöttem rá, hogy a fantáziádban én az az ember vagyok, aki szerint minden EU-s honpolgár személyes szótárában a magyar már szitokszó.

szept. 3. 00:42
 43/43 anonim ***** válasza:

„Az alábbi az egyértelmű, nem a te kétségbeesett fantáziatermékeid.”

- A hülyék biztos utálják.

- Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség.

A szövegkörnyezet alapján teljesen egyértelmű jelentéssel bír a mondatod, hiába hajtogatod az ellenkezőjét, de MINIMUM akkora magabiztossággal értelmezhető így, hogy ne kelljen lehazugozni azt, aki ezt így értelmezi.

De nem is értem miért erőlködsz ennyire ezzel, hisz simán mondhatnád, hogy te sem gondoltad komolyan, csak túldramatizáltad, és nem valódi utálatról írtál, én pedig elfogadnám. :)

Amit viszont nem fogadok el, hogy ez alapján hazugozol.

Érdekes ez a kettős mérce:

1. Itt vagyok én, aki tök jogosan, de minimum elfogadható idézetekre hivatkozva megállapítja, hogy te azt írtad utálják Orbánt.

-> A konklúziód: hát ez egy hazug, paranoiás, értelmezésgátlós, identtitászavaros hülye!!!

2. Aztán ott vagy te, aki félreértelmezi, hogy a vitában mi az álláspontom, képtelen állításokat tulajdonít nekem (idézni egyet nem tud), és tények tagadásával vádol (hogy mifélékkel, az nem derült ki).

-> Ebben az esetben viszont csak gyanútlan hit, félreértelmezés áll a háttérben, kérem szépen! :D

„Még mindig ez a szomorú valóság: - Miért is kéne kedvelni Orbánt??? - Én ezt írtam Orbánról. Mást nem…”

Ezt IS írtad róla. De az, hogy te elkezdesz arról irkálni, hogy Orbánban nincs semmi kedvelni való, még nem fogja megmásítani a fentebbi mondatodnak a jelentését.

„Te folyamatosan azt hazudod a számba, hogy szerintem Orbánt utálja az EU minden polgára.”

Nem, volt egy ezzel kapcsolatos megjegyzésem, és a hozzátartozó idézet, amit te képtelen vagy elismerni, hogy nyelvtanilag milyen jelentéssel bír, és ezt magyarázom neked FOLYAMATOSAN.

A válaszod arra, hogy miféle képtelen állításokról beszéltem:

„Meg se fordult a fejemben, hogy egy irracionális szorongással és félelemmel küszködő emberrel polemizálok…”

Magyarán nem tudsz mondani egyet sem, csak a blablázás megy.

Egyébként semmiféle szorongás, sem félelem nincs bennem emiatt, nem is értem miért lenne, engem kifejezetten szórakoztat, ha valaki ezt gondolja, vagy túldramatizálja, és emiatt hülyét csinál magából. Találkoztam már nem egy emberrel itt a GYK-n, aki szerint így van, te csak egy lettél volna a sok közül. :)

„Ezt is elmagyaráztam már neked.”

De nem elmagyarázni kell, hanem sorolni. Vagy ha nem sikerül, akkor elismerni, hogy bocs benézted. És a tényállás az, hogy egyetlen ténytagadást, és egyetlen képtelen állítást sem tudtál tőlem mondani, miközben nemegyszer hivatkoztál rájuk.

szept. 3. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!