Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egész Európa utálja a magyarok...

Egész Európa utálja a magyarokat vagy csak Orbán Viktort mert Putyin kottájából játszik?

Figyelt kérdés

aug. 28. 18:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

16-os komment:

"Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség. Ezek mind hülyék, csak te nem, ugye?"

szept. 1. 19:59
 32/43 Pombe ***** válasza:

#28: "Amit én állítottam, hogy a magyarokat nem utálják, azt meg tudtam a védeni."

Amit te, azt nem vitatom, de amit én, azt nem: "Ja. Na és? Úgy képzeled, hogy van az orbánpárti EU, meg van a népi akarattal szembenálló EU parlament??? Ez még propagandának is gyenge, bocsika. Hiszen ez Orbán jó nagy semmin alapuló tirádája. Mit vártál? Még jó, hogy kínjában ilyeneket fog kiszopni az ujjából."

#28: "Látom, a személyeskedés sem áll távol tőled a szalmabábozáston túl. :D"

Nehezen viselem, ha valaki hazudik, és a saját szalmabábozását nekem tudja be.

#28: "Nem gondolnám, hogy a @Kérdező a tényleges-, a szó szoros értelemben vett utálatra gondolt, hiszen mi a fenét kellene gyűlölni bennünk?”

Imádom, ezt a mosdatást! :D Ha a kérdező így meg úgy gondolja, akkor miért nem írja azt?"

Nem megy az olvasás? Azt írtam, hogy az érzelmei tükrében túldramatizálta. Voltak mindig gondjaid a betűk kiolvasásával?

Kérdezzük meg a @Kérdezőt!

Halihó!!! @Kérdező! Tényleg szó szerint értetted a kérdésedben az utálat szót? Úgy képzelted, hogy mondjuk egy német EU párti ottani polgárt elönti az utálat, ha meglát egy magyar embert??? :D

Oké, #28 végigolvasva, ismét egy hatalmas betűhegy, és rohadtul nagy semmi.

Ellenérv nuku. Akkor ezt a részletkérdést zárhatjuk is.

szept. 1. 20:08
 33/43 Pombe ***** válasza:

@31

Áhhh.. most már biztos, hogy mindig is problémáid voltak a betűk kiolvasásával. Hol látsz te ebben olyat, hogy ilyen betük egymás mellett szerepelnek?: u;t; á; l

És van egy kis probléma azzal is, ahogy folytatom. Nem azt írom, hogy miért is ne utálnák oOrbánt, hanem azt, hogy miért is kedvelnék?

:)

Még egyszer a #16:

"Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség. Ezek mind hülyék, csak te nem, ugye?

Miért is kéne kedvelni Orbánt???"

Puff neki... :)

szept. 1. 20:13
 34/43 anonim ***** válasza:

#32-#33

"Amit te, azt nem vitatom, de amit én, azt nem: "Ja. Na és? Úgy képzeled, hogy van az orbánpárti EU..."

Ismét kérdezem: mit érdekel engem, hogy mit makog Orbán? Miért kellene nekem Orbán állításait védeni, amely kijelentést nem mellesleg nekem tulajdonítasz? :D

„Nehezen viselem, ha valaki hazudik, és a saját szalmabábozását nekem tudja be.”

Te szalmabáboztál, a kérdés legelején le is van vezetve.

„Nem megy az olvasás? Azt írtam, hogy az érzelmei tükrében túldramatizálta. Voltak mindig gondjaid a betűk kiolvasásával?”

Megy. Én meg nem akartam úgy értelmezni, hogy túldramatizálta. Sőt, tudod mit? Én is az érzelmeimmel túldramatizáltam, és túldramatizáltként értelmeztem ezt a túldramatizált állítást. :D

„Halihó!!! @Kérdező! Tényleg szó szerint értetted a kérdésedben az utálat szót?”

Teljesen mindegy hogyan értette, úgy írta, én meg ennek megfelelően értelmeztem. Túldramatizálás átka, mondhatni. :)

„Ellenérv nuku. Akkor ezt a részletkérdést zárhatjuk is.”

De mire kellett volna ellenérv!? Hát nem soroltad azt a sok képtelen állítást! :) Leírtam, hogy az a rakás bullshit amit írtál nem ellenkeznek a véleményemmel! Sikerült felfognod?

„Áhhh.. most már biztos, hogy mindig is problémáid voltak a betűk kiolvasásával. Hol látsz te ebben olyat, hogy ilyen betük egymás mellett szerepelnek?: u;t; á; l”

Kommentő: „A hülyék biztos utálják”

Rá adott reakciód: „Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség.”

Mit is csinál a kultúrált országban a többség…?

Ezen nincs mit magyarázkodni, haver. De tetszik ahogyan vergődsz, szórakoztató. :)

„Miért is kéne kedvelni Orbánt???”

Ez már egy következő bekezdés sorközzel elválasztva, következő gondolatmenet. :)

szept. 1. 20:25
 35/43 Pombe ***** válasza:

Ja!

@31

Figyuszka! Ez egy egyszerű emberkéknek fenntartott fórumoldal, ahol történetesen két oldal szellemi követői csapnak össze, és a Fidesz gyűlöletkampánya szó szerint két részre szakította az országot. Bármiről is beszélnek ezek az emberek, nem fognak szabatos pontosságot használni, amikor az egyik-másik oldalt jellemzik az érzelmek tükrében...

Gyűlölik sokan a Fideszt, mint én is, és olykor én is gondolkodás nélkül túlzásokba esem. Nem gondolhatod komolyan, hogy az a @Kérdező, aki maga is tudja, hogy hozzánk rengeteg EU-s polgár jön turistaként, azok közben szó szerint utálnának minket. Kimegyünk mi is külföldre, soha sehol se érzünk semmiféle gyűlöletet, azért ezt mindenki tudja.

Felteszem, senki nem érez ilyen utálatot még egy egyszerű orosz turista iránt se (bár nem tudom most mennyi lehet nyugaton), kivéve ha elkezdene amellett érvelni, hogy csak dögöljenek halomra az ukránok...

Ennyi. Ha mondjuk az Orbán nevű hájpacnit, vagy Szijjártót stb. látom a képernyőn, akkor azonnal elönt a valódi utálat, de egy általam nem ismert magyar ember esetén még akkor se, ha Fideszes, legfeljebb ha ő is elkezdi, hogy úgy kell az ukránoknak, minek állnak ellen... stbstb.

szept. 1. 20:32
 36/43 Pombe ***** válasza:

"Ez már egy következő bekezdés sorközzel elválasztva, következő gondolatmenet. :)"

Amiben azt írom, hogy Orbánt csak nem kedvelik, de nem utálják. Lehet, hogy te disszociatív identitászavarokkal küszködsz, és nálad minden új bekezdés triggerként kivált egy új személyiséget, de nekem nincsenek ilyen problémáim. Ne magadból indulj ki.

szept. 1. 20:40
 37/43 anonim ***** válasza:

#35-#36

"Ennyi. Ha mondjuk az Orbán nevű hájpacnit, vagy Szijjártót stb. látom a képernyőn, akkor azonnal elönt a valódi utálat"

Vagy ez is csak amolyan túldramatizálás?

Ha nem, akkor túl nagy hatással van az éltedre a politika. Nem volna szabad hagynod, hogy ennyire befolyásolják az érzelmeidet.

Én például nagyjából leszarom, hogy ki ül a trónon, az én életszínvonalamra túl nagy hatással nincs.

"Lehet, hogy te disszociatív identitászavarokkal küszködsz, és nálad minden új bekezdés triggerként kivált egy új személyiséget, de nekem nincsenek ilyen problémáim."

Nem írtad, hogy nem utálják. De rákötöttél a kijelentésemre, és a másikhoz intézett kommentedben is írtad, hogy a kulturált többség utálja. Hiába problémázol, én csak ennek megfelelően kezeltem az írásod.

szept. 1. 20:58
 38/43 Pombe ***** válasza:

#37: "írtad, hogy a kulturált többség utálja. "

Beteges hazudozó vagy?

Már kértelek egyszer, hogy idézd! Ha nem tudsz ilyet tenni, akkor be kellene látnod, hogy veled valami súlyos gond van.

szept. 1. 21:44
 39/43 anonim ***** válasza:

Már megtettem, csak figyelmen kívül hagytad. :)

Kommentő: „A hülyék biztos utálják”

Rá adott reakciód: „Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség.”

Kérdem ismét: Mit is csinál a kulturált országban a többség...?

szept. 1. 22:13
 40/43 Pombe ***** válasza:

#39 "Rá adott reakciód: „Magyarán szinte minden kulturált országban a többség, olykor a nagyon meghatározó többség.”

A válaszom, mint a #32-ben: Hol látsz te ebben olyat, hogy ilyen betűk egymás mellett szerepelnek?: u; t; á; l

Kicsit aggódom érted. Kérlek, nézz erre a fényképre:

[link]

Ezután a képernyőn filctollal húzd alá a megfelelő választ (sok minden kiderül ebből):

1. 3 db. nő, közülük az egyik férfi

2. Röntgenfelvétel a nyúl gyomrában félig megemésztett támadó medvéről

3. Csoportkép a Fideszről, tisztújítás után, ahogy lelkesen mindenki felsorakozik Orbán mögé.

No, ha aláhúztad valamelyiket, az a rossz választás volt, de megsúgom, hogy javíthatsz is. A képernyő görgetésével az aláhúzást módosíthatod... :D

Én ezt írtam Orbánról. Mást nem...

"Miért is kéne kedvelni Orbánt???"

Még tudnom kellene a pontos diagnózishoz azt is, hogy mi volt a jeled az oviban? Vagy jelenleg mi...

#39 "Kérdem ismét: Mit is csinál a kulturált országban a többség...?"

Van értelme ismételnem? Eddig is minden lepergett rólad...

Ahogy a #24-ben már írtam (ez az én véleményem is, csak nem az egész, hanem a többség): "A @Kérdező is nyilván úgy értette, hogy Orbán Viktor politikáját az egész Európa helyteleníti, és úgy gondolhatja Európa, hogy a magyar nép is azonosul Orbán Viktor politikájával, hiszen mindig rá szavaz nálunk a többség."

Most valamiért ez jutott eszembe: a "demens beteg ezerszer ismétli, újra és újra elmondja ugyanazt". Ne vedd magadra, ez tényleg csak úgy mindentől függetlenül, mellékesen felvillant bennem...

szept. 1. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!