Miért lovagol a média azon, hogy Magyar Péter költi a pénzét és bulizni jár?
Szajer jozsival meg brusszelben orgian, illegalis party-n vett reszt es rendorok elol menekult az ereszcsatornan, de elkaptak: [link]
nem tudom mi mihez merheto.
Hát ez az!
A NER-ben volt. Az arról közismert, hogy ott verejtékes, tisztességes munkával keresik a pénzt.
#16: "Nem vagyok meggyőződve arról, hogy amit költ, ahhoz a saját verejtékes, tisztességes munkájával jutott. "
Tök mindegy, hogy te vagy én miről vagyunk meggyőződve. Ha szerinted tisztességtelenül jutott hozzá, jelentsd fel.
#17: "A NER-ben volt. Az arról közismert, hogy ott verejtékes, tisztességes munkával keresik a pénzt."
M.P. jogász, volt diplomata, felsővezető, befektetési tanácsadó, ilyen poziciókban álltalában nem minimálbért fizetnek. Hogy mire költi, magánügye. Az, hogy tellik rá neki, megigyon egy-két sört egy diszkóban, ki tud fizetni oda egy belépőt, valamint jó ruhákban tud megjelenni, engem kevésbé irritál, mint amikor Mészáros luxusjachját fotózzák, amint Monte Carlo előtt horgonyoz.
Ha valami téged kevésbé irritál, az nem jelenti, hogy rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!