Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan jött ez a sok cigány...

Honnan jött ez a sok cigány Óbudára?

Figyelt kérdés

III. kerületben nőttem fel, ide jártam suliba 2000-es évek közepén. Alig volt itt cigány.

Az elmúlt pár évben mindenhová betelepültek és hozták magukkal csodálatos kultúrájukat.

A kérdés: hogyan, miért jött ennyi cigány Budapest egy viszonylag jó részébe?

aug. 26. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Ukrajnából.
aug. 26. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára csalóka ez az országos cigányeloszlás ábra. Én nem régen, kb. 1 éve jártam a híresen "cigánymentes" Győr-ben, ahol is végigsétáltam a belvárosok egy szombat délután, és kb. 40% cigány volt.

Ennyit arról, hogy Győr-Moson-Sopron megye mennyire cigánymentes.

aug. 26. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
2001 óta mérik a cigányság arányát a kerületben is, ami látszik, hogy a III. kerületben a cigányság aránya 2001 és 2022-között megduplázódott. Legtöbb cigány a kerület városrészei közül Békásmegyeren nőtt a legnagyobbat, míg a legkisebb növekedés Hármashatárhegy városrészben volt.
aug. 26. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
kispestet ellepték pffu
aug. 27. 04:31
 5/11 anonim válasza:
59%
Mindenféle anyagi helyzetű van köztük mostmár, van is aki extrán teli van lóvéval (hogy legálisan e, azt mindenki döntse el...) így mindenféle környéken megjelentek már szép lassan ők is.
aug. 29. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Már mindenhol ott vagyunk. Közvéleménykutatásoknak ne higyjetek, nyilvánvaló, hogy SOKKAL többen vagyunk, mint amennyit lejelentenek. Ha tényleges adat kerülne ki pánik lenne úrrá rajtatok, mert ti is rájönnétek arra, hogy tulajdonképpen már miénk az ország. :)
aug. 30. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
És mi bajod lesz? Kib**àk alolad az asszonyt? 🤣
szept. 3. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Onnan, hogy nagyon szaporodnak, ellepik az országot. A magyarok kevesebbet szaporodnak, de sok, jól képzett magyar ki is települ.

Nekem is feltűnt, hogy olyan városrészekben is sokkal többen vannak, ahol 20 éve nem lehetett őket látni.

szept. 6. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
8: az a ti hibatok h nem szaporodtok nem a ciganyoke
szept. 6. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

9-es: A cigányok azért szaporodnak annyira, mert egyrészt elmaradottabbak, a nők alárendelt helyzetben vannak, a segélyekért is megy a gyerekgyártás. A cigányok többségénél nem szokás az előre tervezés. Szaporodnak amolyan lesz, ami lesz alapon.

Ez nem korszerű életforma-

szept. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!