Óbudára költöztem ( III. kerület ), iszonyat megbántam, nagyon lepukkant kerület, lepukkant emberekkel. Előtte a XI-ben voltam. Melyik kerületbe vásároljak és miért?
A Vár (I. ker.) nem lepukkant.
Gazdag sznoboknak kiváló hely.
Magukat gazdagnak beállító trolloknak úgyszintén.
Normális embernek meg jó Óbuda. Én jártam egy időben a Kaszásdűlői lakótelepre korrepetálni. Teljesen jó környék volt, mellesleg anyuka a Magyar Nemzeti Bank egyik főosztályvezetője volt.
Annyiból amennyiből Óbudán lakást vettél szerintem annyiból nem veszel a többi kerületben ennyiért jó helyen. De amúgy, ha a 11. kerület tetszett, akkor vissza tudsz menni oda is. Szerintem az olcsóbb, mint a 12., 5. vagy 2. kerület és legalább tudod hol akarnál lakni.
De amúgy a fideszes politikusok a várban sokan laknak, ők gondolom nem lepra helyre költöznek.
Várnegyedben sok sikert a lakásvásárláshoz, mindegyik önkormányzati lakás és hivatalosan nem is értékesíthetőek.
Az Attila út már más tészta, de ha van 90 milliód lakásra, akkor már agglomerációban vehetsz normális házat is.
Óbudán szerintem csak a Szentendrei út környéki panelok és a Szentlélek tér HÉV állomás közeli szakasza rossz, a többi rész teljesen rendben van.
#9: akinek a Keleti környéke hangos az Attila úton meg fog zavarodni.
Egy zengő tér az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!