I. II. XI. vagy XII. kerület a “legjobb”? Családi háznak, tudom, hogy környéktől függ, de így általánosságban
I-ben nem túl sok családi ház van :)
A legtöbbjük zeng a Hegyalja es az Attila út zajától.
A másik 3 kerület szerintem kb egyformán változatos, es vannak nagyon jó helyek mindenhol.
A XII a papírforma szerint a legjobb, az elit lakhelye. Persze csak annak, aki szereti a vadregényes környezetet, mert főképp hegyvidéki területen (a Budai-hegység magaslatain) fekszik. Jelentős részeit erdő borítja. Minden bolt és szolgáltatás 10-12 km-re van, de akik ott élnek, azoknak ez nem gond, elvégzi a személyzet.
Ezt követi a II.kerület (Rózsadomb) kivéve a Margit körutat és környékét.
A XI. kerület egyre jobban elprolisodik, leszámítva a Gellért-hegy és környéki villákat.
A III. kerület meg ilyen is-olyan is, vegyesen.
Ott van Békásmegyer a betondzsungel lakóteleppel, de része Csillaghegy is a villáival és a méregdrága újgazdag házaival.
Szerintem elit már csak idézőjelben mondható Budapestnek, az is bizonyos részein a 12. kerületnek. A nagyon gazdagok többsége már az aggloban él, nem Bp-n.
Meg hát mellette bejönnek a balatoni luxusnyaralók stb.
Ezt a 2-es válaszra reflektálva írtam.
A kérdésre válaszolva Zuglóban is vannak jó családi házas részek.
18. kerület is elég nyugis, de ott is nagyon drága már kertest venni, de legutóbb nagyon jó 3 szobást láttam medencével 80 millió körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!