Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Óbudára költöztem ( III....

Óbudára költöztem ( III. kerület ), iszonyat megbántam, nagyon lepukkant kerület, lepukkant emberekkel. Előtte a XI-ben voltam. Melyik kerületbe vásároljak és miért?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 15:08
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

20-as: oké én csak az Árpád hídi résznél járok ( angyalföldi út, irodaházak stb. ), de nem ezt látom. Mi csúszik le pontosan ? Miben jelentkezik ez meg?

Melyik kerülettel ellentétben csúszik le? Mihez hasonlítva? Mi az ami jön fel és mi az ami megy le ? :)

2023. okt. 4. 17:13
 22/39 anonim ***** válasza:
71%

Az irodaházak tömege egyenes út a lecsúszáshoz. Nem tudom jártál-e barmelyik amerikai nagyváros "downtown" részén. este 6 után no-go zóna az összes.

Egy élhető városba lakások kellenek, tágas terek, és közéjük a munkahelyek.

Nyilván baromi örvendetes, hogy a 13-ban ahol nem volt paneltelep, 0 zöldterülettel beépítették az egészet, ezzel elvéve az emberek életterét, ráadásul a parkolóhelyek megszüntetése még fokozza ais az indiai hangulatot a közlekedésben.

2023. okt. 4. 17:43
 23/39 anonim ***** válasza:
78%

"magyarul fejlődik, a lakótelepeken is vadonatúj házakat húznak fel. Nyilván ez nem 1-2 éves projekt hanem 10-15 év. Itt a 3. kerületben alig látsz újépítésűt vagy irodát. Borzalmas mintha a 80-as években lennénk úgy néz ki, nulla fejlesztés."

Sokra mész vele, mikor ugyanolyan szar a hangszigetelése, ha nem rosszabb, mint egy 80-as 90-es években épült panelé. Itt is hallod, ahogy a feletted lévő fingik, nem beszélve, hogy a szellőzőrendszer az újépítésű lakásokban baromi szarul van megoldva.

2023. okt. 4. 19:09
 24/39 A kérdező kommentje:
a 11 és 13 egyértelműen favorit!
2023. okt. 5. 05:21
 25/39 anonim ***** válasza:
27%
Akkor add el a lakásodat, vegyél fel hitelt és költözz oda. Attól még mert neked ez a kettő a favorit, ne húzzuk már rá az elit jelzőt. Budapesten több millió lakos van, több milliós átmenő forgalommal, nem lehet amúgy sem meghatározni az egy négyzetméterre jutó értelmiségiek számát. Vagy találd fel az időutazást és menj vissza az 1800-as évek közepére és költözz az Andrássy környékére.
2023. okt. 5. 07:58
 26/39 A kérdező kommentje:

25-ös: senki se mondta hogy a 11 és 13 elit lenne.

A 11-nek a Gellérthegy része az egyik legdrágább ( a legdrágább utca is ott van ), és a 13-ban Újlipótváros Szent István Park része is elit. A többi nem az, egyik kerületben sem.

Az elit az 1, 2, 5 és 12 kerületek. Ezekben szuterént tudnék venni max egy óbudai lakás árából.

2023. okt. 5. 10:34
 27/39 anonim ***** válasza:
88%
azért a 2 és 12-nek is van igazán ótvar része, de még az 1-nek is.
2023. okt. 5. 13:21
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
A III. kerület azért nem kicsi. Gyere, nézz körül pl. Csillaghegyen, vagy akár a Pók utcai lakótelepen. Egyik sem lepukkant, sőt... Én Csillaghegy Dunai oldalán direkt szeretek járkálni, bámulom a gyönyörű házakat és irigykedek.
2023. okt. 5. 18:18
 29/39 anonim ***** válasza:
93%

Csillaghegy minden, csak nem otvar.

Nezz szet, kik laknak ott, milyen hazakkal...

2023. okt. 6. 00:39
 30/39 anonim ***** válasza:
72%

Pont az árpád hídnál laktam a kassák lakótelepen, borzasztó hely. Csövi emberek, szigeteletlen blokk, lepukkadt sz.ar.

Vizafogó szerintem jobb, meg ujlipótot is szeretem, de tényleg rengeteg az ember.

Már agglomerációban lakom kertesben, sokkal nagyobb a nyugalom.

2023. okt. 8. 05:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!