Óbudára költöztem ( III. kerület ), iszonyat megbántam, nagyon lepukkant kerület, lepukkant emberekkel. Előtte a XI-ben voltam. Melyik kerületbe vásároljak és miért?
20-as: oké én csak az Árpád hídi résznél járok ( angyalföldi út, irodaházak stb. ), de nem ezt látom. Mi csúszik le pontosan ? Miben jelentkezik ez meg?
Melyik kerülettel ellentétben csúszik le? Mihez hasonlítva? Mi az ami jön fel és mi az ami megy le ? :)
Az irodaházak tömege egyenes út a lecsúszáshoz. Nem tudom jártál-e barmelyik amerikai nagyváros "downtown" részén. este 6 után no-go zóna az összes.
Egy élhető városba lakások kellenek, tágas terek, és közéjük a munkahelyek.
Nyilván baromi örvendetes, hogy a 13-ban ahol nem volt paneltelep, 0 zöldterülettel beépítették az egészet, ezzel elvéve az emberek életterét, ráadásul a parkolóhelyek megszüntetése még fokozza ais az indiai hangulatot a közlekedésben.
"magyarul fejlődik, a lakótelepeken is vadonatúj házakat húznak fel. Nyilván ez nem 1-2 éves projekt hanem 10-15 év. Itt a 3. kerületben alig látsz újépítésűt vagy irodát. Borzalmas mintha a 80-as években lennénk úgy néz ki, nulla fejlesztés."
Sokra mész vele, mikor ugyanolyan szar a hangszigetelése, ha nem rosszabb, mint egy 80-as 90-es években épült panelé. Itt is hallod, ahogy a feletted lévő fingik, nem beszélve, hogy a szellőzőrendszer az újépítésű lakásokban baromi szarul van megoldva.
25-ös: senki se mondta hogy a 11 és 13 elit lenne.
A 11-nek a Gellérthegy része az egyik legdrágább ( a legdrágább utca is ott van ), és a 13-ban Újlipótváros Szent István Park része is elit. A többi nem az, egyik kerületben sem.
Az elit az 1, 2, 5 és 12 kerületek. Ezekben szuterént tudnék venni max egy óbudai lakás árából.
Csillaghegy minden, csak nem otvar.
Nezz szet, kik laknak ott, milyen hazakkal...
Pont az árpád hídnál laktam a kassák lakótelepen, borzasztó hely. Csövi emberek, szigeteletlen blokk, lepukkadt sz.ar.
Vizafogó szerintem jobb, meg ujlipótot is szeretem, de tényleg rengeteg az ember.
Már agglomerációban lakom kertesben, sokkal nagyobb a nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!