Most akkor van remény arra, hogy holnaptól minden kórház mosdójában lesz WC-papír, folyékony szappan meg fertőtlenítőszer?
Azért jelentem, mert provokatívak a válaszaid. :). Ebben nincs hazugság. Szidalmazol mindenkit minden kérdés alatt és csak a feszültséget próbálod szitani a rengeteg hazugsággal.
"sajnos orbán veletek ellentétben demokrata"
Orbán messze nem demokrata. Ő kommunista. Szovjetek alatt is besugó volt.
"Azért nézd meg a 2006-os Tv ostromot én végignéztem és bizony dobálták őket rendesen meg ütötték a pajzsukat"
a valóság ezzel szemben az, hogy rengeteg emberről bebizonyosodott, hosszas bírósági eljárás és totális médialejáratás közepette, hogy semmi bűnük nem volt és súlyos maradandó károsodást okoztak nekik az illegális fegyverek amikkel fel voltak szerelkezve a rendőrök
kezdjük ott, hogy az egész azért fajult balhévá, mert a kossuth téren tartottak egy be nem jelentett tüntetést, nem a fideszek
na ebből hogy lett az, hogy a fidesz gyűlést lovasrohammal meg viperával verték szét?
32 milliárd forint 10 év alatt csak a wc papír. 1500 kórház. Kórházanként 30 mosdót vettem (ennél több is lehet az osztályok végett) 1 nap 1 tekercs tehát 365 napra vetitve és ezt meg 10 évre nézve, mert 10 évvel ezelőtt is vinned kellett. És persze 200 forint / db ár, mert amúgy is mindent túl áratnak. És ez csak a wc
papír 32 milliárd..de legyen 25 akkor hogy biztos pontosak legyünk:D. A fertőtlenítőszer drágább..., de legyen az is 25 milliárd, a szappan is hasonló árba mozog. Szóval 75 milliárdot eltüntettek.
"tényeket sorolj"
Rengeteg kérdés alatt kaptál tényeket de sosem tudtál cáfolni vagy érvelni. Inkább csak leléptél, ha már kényes volt számodra.
Hát hiányzik még több száz CT, MRI, és egyéb diagnosztikai eszköz.
Hianyoznak gyógyszerek, kétszerek.
Hiányoznak a klímák.
Hiányoznak műtös eszközök.
Hiányoznak gumikesztyü, fertőtlenítőszer.
Hiányoznak jó orvosok (sokan külföldre mentek)
Hiányzik az útánpótlás. A frissen végzett hallgatók 80%-a külföldön folytatja a rezidensi képzését.
Hiányoznak osztályok, folyamatosan zárnak be osztályokat.
Hiányzik a szabad orvos választás (pl szülésnél)
Hiányzik a rugalmas, gyors ellátás.
Hiányzik a háziorvosi praxisok nagy része.
Hiányzik a normális ügyeleti rendszer. Példa: egyik este voltunk ügyeleten de mivel már nem orvosok vannak, hanem mentősök csak szét tették a kezüket, hogy ők ezzel nem tudnak mit csinálni, és gyógyszert sem tudnak felírni.
Hianyoznak ápolok.
Na és szerinted mi a jó az EÜ-ben vagy mi a rossz?
hát a jó dolog, hogy már jelentősen meghaladtunk a 2010-es állapotot
és ha lehet nem is szeretnénk oda visszatérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!