Árokpart kérdése:
Most akkor van remény arra, hogy holnaptól minden kórház mosdójában lesz WC-papír, folyékony szappan meg fertőtlenítőszer?
Figyelt kérdés
Nem is értem, hogy Magyar Péter felbukkanásáig az embereknek ez miért nem volt evidens igény, hogy ezek az eszközök meglegyenek a kórházakban, holott a vendéglőkben, bárhol ahol emberek megfordulnak legyen az hivatal, kultúrház, bármilyen intézmény alapvető dolgok és pont a kórházakban ahol gyógyítás folyik ott nem tartották fontosnak és evidensnek. Vajon miért?aug. 25. 22:40
31/54 anonim válasza:
Ez a két pipás csávót meg skippeljük. :D az a baj vele ha kérdezel tőle teljesen normálisan akkor arra képtelen válaszolni érvekkel. :)
32/54 A kérdező kommentje:
42-es Angyalom ha netán valami jó kormánypozícióból gúnyolódsz és minősítgetsz és sértegetsz akkor sem hat ám meg, ugyanis olyan helyen dolgoztam ahol nem a mindenkori kormány a főnök, hanem a mindenkori magyar állam bizony ám. Ez a szerv ma is az Alaptörvény szerint is a mindnekori magyar állam alá van rendelve. A zegy dolog, hogy ismertem sima járőröket és beszélgettem velük és jóba is voltam velük és mséltek az ilyen viselekdésekről. Úgyhogy kapufa van.
aug. 25. 23:48
33/54 A kérdező kommentje:
Természetesen nem az a legnagyobb baj, de részemről lezártam a témát, mert értetlen, szándékosan érteni nem akaró emberekkel semmi kedvem vitatkozni. Jó éjszakát!
aug. 25. 23:50
34/54 anonim válasza:
Ha lesz is ez addig fog működni ameddig Péter és a média szeme ezen lesz, amint áthárul a figyelem másra, mert előbb utóbb ez lesz akkor ezek is hamar elfognak majd tűnni!
Ez csak egy pillanatnyi pár hetes pozitív változást fog hozni sajnos.
35/54 anonim válasza:
én úgy tudom rendőrt kizárólag a tiszatálibok szidalmaztak bántalmaztak
2006ban kiállították a székház elé a vidékről felhozott rendőrt, hozzájuk se nyúltak
közben meg az azonosító nélküli rendőrök viperával hadonásztak verték ki a szemeket stb
na ennyit erről
a rendőrt dobáló politikusok? donáth nusika, fegyőr bandika, szarvas koppány? ezek se fideszesek, donáth nusika a NAVosokat se szereti
36/54 A kérdező kommentje:
48-as Köszi szépen, hogy legalább te rendesen és a témához szóltál és értelmesen. Reménykedjünk benne, hogy hátha ez a téma folyamatosan napirenden lesz és talán idővel megoldják.
aug. 25. 23:52
37/54 anonim válasza:
#49 Teljesen helyesen tették a rendőrök, hogy megvétték magukat a csürhékkel szemben. Az ultrák nem tudtak békésen tüntetni. Ha ma a rendőröknek neki menne valaki úgy, mint akkor akkor most is kapná a gázt meg a gumibotot.
38/54 anonim válasza:
Sőt. Az USA-ba le is lőtték volna ott helybe őket. Ugye, hogy Trump alatt is történt ilyen? ;)
39/54 anonim válasza:
Amúgy jelenteni kell minden válaszat. Egyszer kiteszik innen. Persze jön majd új fiókkal de ott fél óránként csak 1 választ tud adni :)
40/54 A kérdező kommentje:
49-es Azért nézd meg a 2006-os Tv ostromot én végignéztem és bizony dobálták őket rendesen meg ütötték a pajzsukat. 2006-ban azért léptek fel komolyabban a hatóságok, mert a magyar állam vezetői (nem a kormány, nem a politikusok, nem az országos főkapitány) azt tapasztalták a különböző nemzetbiztonsági elemzések alapján, hogy a mindenkori magyar államot és a magyar lakosságot bizonyos komoly nemzetbiztonsági tényező elemek ( ez olyan szigorúan bizalmas adat, hogy még a középvezetőknek sem adtak információkat róla soha, ha tudnám akkor sem mondhatnék róla semmit, de természetesen nem Budaházy Gyuri, nem Toroczkai Laci és nem a Kossuth tériek ezek csak sima magánemberek tüntetők voltak mint bármelyik állampolgár csak a sajtó felkapta őket, mert a karrierjüket egyenegtve rivaldaféyneb akartak kerülni) össze akarták ugrasztani amely már egy polgárháborúval fenyegetett és nemcsak a Magyar Köztárasaág mint állami szerveire volt veszélyes, hanem konkrétan az országunk létét sodorta volna olyan bizonytalan helyzetbe, akár évekig elhúzódó hatalmi játszmával, bizonytalansággal, hogy a végén akár a msotani akár ha új állam jött volan létre az 1989-es állapotnál 10-szer olyan mélyebbről kellett volna újraindulnia az országnak.
aug. 26. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!