Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor van remény arra,...

Árokpart kérdése:

Most akkor van remény arra, hogy holnaptól minden kórház mosdójában lesz WC-papír, folyékony szappan meg fertőtlenítőszer?

Figyelt kérdés
Nem is értem, hogy Magyar Péter felbukkanásáig az embereknek ez miért nem volt evidens igény, hogy ezek az eszközök meglegyenek a kórházakban, holott a vendéglőkben, bárhol ahol emberek megfordulnak legyen az hivatal, kultúrház, bármilyen intézmény alapvető dolgok és pont a kórházakban ahol gyógyítás folyik ott nem tartották fontosnak és evidensnek. Vajon miért?
aug. 25. 22:40
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
#14 Szerinted,ha WC papírra és szappanra sincsen pénz akkor szerinted milyen ellátást fogsz kapni? Persze. Az orvosok szeretnének ellátni csak éppen felszerelés nincs.
aug. 25. 23:11
 12/54 A kérdező kommentje:
14-es Nem nem arról van szó, hanem arról, hogy a XXI. században evidens, hogy egy kórházban van folyékony szappan, WC-papír és fertőtlenítőszer a mosdókban. Otthon gondolom nálad is meg vannak ezek, Akkor egy kórházban emg alapvető. Édes Istenem gyere már le arról a bizonyos égről! A XXI. században ilyen elmaradottan gondolkozni. Már Albániában is vannak ezek a mosdókban igen megnéztem a saját szememmel a youtube-on.
 13/54 anonim ***** válasza:
0%

poloska peti azt sérelmezte, hogy a betegfogadóban nincs WC papír

az osztályon nem nézte meg, vagy mivel volt ezért kivágta

14/54 anonim ***** válasza:
Nem az a proli aki annyira igénytelen bunkó, hogy szaros seggel maszkál a kórházban mert budipapír sincs? Vagy magyarországon már ez a menő meg a kórházi fertőzés?
aug. 25. 23:12
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ismerősöm kiment külföldre (orvos), mert azt mondta: hiába szeretne itt segíteni a betegeken, ebben a rendszerben nem lehet. Amikor fél évet kell várnod egy CT-re. Külföldön megírja a beutalót bármilyen UH-ra, Rontgenre, CT-re, MRI-re: 10 perce. Ismétlem: 10 perce rá már mehet is.
aug. 25. 23:13
 16/54 A kérdező kommentje:
A végén még az ilyenek miatt kell elmenni innen lassan öregen. 1990-1991-ben még mindneki arról álmodozott, hogy úgymond milyen jó kint osztrákba az akkori hétköznapi beszélgetést idézem, most meg leszólják 2024-ben érted basszus, hogy ha valaki meg meri kérdezni, hogy a kórházi Wc-ben miért nem tudod egy hasmenés után kitisztítani magad alól. Mi a fene van már ebben az országban. Kik élnek itt?
aug. 25. 23:14
 17/54 anonim ***** válasza:

21# Már eljöttünk a barátnőmmel. Azóta ő 3000 eurót keres 400ezer ft helyett, én pedig a vállalkozásomat építem.

Akinek van egy csepp esze az már rég eljött abból a proli alkoholista és pedofilfészekből.

aug. 25. 23:16
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a baj a szappan vagy fertőtlenítő hiányával? Nem csak az, hogy a WC-be nincsen hanem az orvosoknak, ápolóknak is alig van. Nem véletlenül Magyarorszagon a top 1 a kórházi fertőzésekbe az EU-ban, de lehet a világon is. Afrikába az elmaradottabb településeken is több felszerelés van. Vagy a Csendes Oceani szigeteken ahová évente 2x megy orvosi misszió hajó - igényesebb ellatást kapnak, mint mi.

Kérdem én: Mire megy el az adónk ha se szappanra se WC papírra nem telik?

19/54 A kérdező kommentje:
22-es Az osztályokon sincsen. Olvasd el bármelyik magyar kórház házirendjét benne van, hogy ezeket vinned kell. Egyébként a betegfogadóban is szükség van ezekre ha használni kell a mosdót. Istenem!!!!!
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
#22 Az osztályokon sincsen. Menj el és nézd meg magad.
aug. 25. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!