Miért csak most, 2024-ben lett ekkora probléma némely kórház nincs megfelelően klimatizálva?
Én soha nem értettem, hogy a "hülye" szót miért csillagozzák ki egyesek mintha vulgáris lenne.
Na mindegy.
Bocs az OFFért!
Írod ezt anonim kommentelőként. :)
#21 Szimplán csak egy valóságtagadó, és hazug propagandista fidesznyik vagy.
Fölösleges rád minden szó, reménytelen eset vagy, mint maga a nagy beteg magyar egészségügy.
20-as voltam, és ne reagálj. Elég volt a hazugságaidból, a párhuzamos valóságodból, és a fideszes propagandából. Engem nem tudsz megetetni, mert az egészségügyben dolgozó szakember vagyok, és nem Fidesznyik,..😉
Láthatóvá tettem a nevem, tessek. Remélem most már nincs több kifogás, es téged sem tart vissza semmi. :)
#33 06:43
Írd már le, hogy a neked adott kommentemben miféle hazugságokat mondtam!
Hazugság talán, hogy:
- 2010-ben 100 milliárdos tartozása volt a kórházaknak.
- A 2010-es 100 milliárdos tartozás reálértéken magasabb, mint manapság a 140 milliárd.
- Nem 2011 óta nő a kórházi halálozások száma.
- A megelőzhető halálozások száma 2011 óta csökken.
Ezekből melyik a hazugság?
"Még az én gyermek koromban is voltak 30 fokok de 35 vagy 40 fokok már nem voltak az én gyermek koromban. Ráadásul hosszan tartó akár hetekig tartó 35 fok korüli hőség riadók sem voltak 20 - 25 évvel ezelőtt."
Nem 20-25 évvel ezelőttről van szó. Hetekig tartó melegek már voltak 2012-ben a legmagasabb eddig a hőségnapok száma. De nem kell ennyire messze menni.
Mi volt 2 hónapja, vagy 1 hónapja? Hatalmas hőség, nagyobb mint két hete. Mégis az utóbbi két hétben van erről ennyi szó. Egyértelműen azért, mert média nyilvánosságot kapott, pedig ugyanekkora probléma volt korábban is. Jól látni, hogy a birkákat milyen könnyű terelni, hogy épp mi legyen az aktuális dolog, amin problémázni kell.
Konkrétan minden kommented hazugság és a valóság tagadása.
Nem vesztegetem rád az időmet, ahhoz az túl drága, te pedig csak egy olcsó fideszes troll vagy.
Aki akar, az utána tud nézni minden általam felsorolt adatnak, a te fidesznyik véleményed pedig engem érdekel a legkevésbé gyakorló orvosként.
Ez szól a 34-es fotelharcosnak is.
33-as voltam.
Kezdetnek inkább igazold, azt a kijelentésed, hogy 2010-ben nem voltak tartozásaik a kórházaknak, csak pár milliárd.
2010-es hvg cikk: "Közel százmilliárd a kórházak adóssága"
Ennyit a hazugságokról és a valóságtagadásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!