A Lukoil ellen bevezetett szankciók miatt hiába hisztizett Orbán és Szijjártó, elutasította az Európai Bizottság a kérésüket. Erre hivatkozva ismét emelhetik az üzemanyagárakat várhatóan?
Árat emelni orbánék imádnak, ha valakire rá lehet fogni, még akkor is, ha nem indokolt. Most nagy szükségük van a plusz adóbevételre, így szerintem biztosan élni fognak a lehetőséggel! Az elbutított nép pedig elhiszi, hogy a szankciók miatt, Ukrajna és Brüsszel miatt drágább az üzemanyag.
"Az Európai Bizottság elutasította Magyarország és Szlovákia azon kérését, hogy közvetítsen Budapest és Pozsony, valamint Ukrajna között a Lukoil orosz olajtársasággal szemben bevezetett kijevi szankciók ügyében – közölte az uniós bizottság illetékes szóvivője pénteken."
Én miért hisztiznék?
2 éve volt Orbánnak arra, hogy orosz kőolaj helyett más alternatívát találjon. Nem élt a lehetőséggel.
Őt hibáztassátok, ne engem!
Kérdező, azt nem sikerült elolvasnod amit linkeltél a kérdésedhez.
Nem a kérésüket utasította el a bizottság, hanem azt, hogy AZONNALI lépéseket tegyenek.
Olyan szánalmas amikor te teszel be egy cikket és meg se nézted csak a címét!
Nekem úgy tűnik, hogy aggódtál (vagy csak hergelni akartál?) az üzemanyag-áremelés miatt, de örültél, hogy Orbán és Szíjjártó nem járt eredménnyel az EU-nál, kőolaj ügyben. Az is tetszik, ha emiatt drágább lesz a tankolás?
Látom nagyon tájékozott vagy: Oroszországgal köt össze vezeték, amin jöhet olaj. Tengerünk nincs, hogy tankeren hozzák, ami egyébként sokkal drágább, és örülten környezetszennyező, de ha az oroszokkal kell kib.szni az sem számít. Nyugodj bele a nyugati országok is orosz olajat vesznek, csak nem első kézből.
Így is az a probléma, hogy rengeteg az autós, nagy a levegő szennyezettsége.
Az eddigi üzemanyag áremelkedések során sem tették le sokan sajnos az autót, most sem fogják (sajnos). De legalább ösztönözni kell őket valahogy, magas árakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!