Volt Fideszes szavazók ti mikor és miért vesztettétek hitetek a pártban és Orbánban kire szavaztál utána?
Igazából kettő féle Fidesz szavazó van az egyik az a fajta aki ismerősöm 2018-ban is a Jobbikra szavazott volna. Mivel nem szerette a baloldali politikát, főleg nem a liberalizmust, a Fidesz semleges volt, a Jobbikot és Vonát viszont igen de bevette azt a Fidesz propagandát amiben elhitette az emberekkel, hogy a Jobbik beengedné a migránsokat. Ezért X-et húzott a Fideszre amit azóta meg bánt.
Illetve vannak azok akik valóban a Fideszt szerették én is ilyen voltam. A 2014-es választáson tényleg mindenki esélytelen volt velük szembe. Mégse szálltak el maguktól. 2018 választás után kezdődött a lopás, hazudozás. És a Covid időszakra annyira kiéleződött ez, hogy akkor mondtam azt, hogy itt nekem betelt a pohár. Ahogy a járvány helyzetet kezelték, meg amennyire elkezdtek másokra mutogatni, lopni, hazudozni szánalmas volt, a kisebbségi bűnözőket támogatni, idős betegeket cserben hagyni, korházakat leépíteni bár azok már 2015-ben is gázak voltak. Pár dolgot csak 2020-ban kezdtek el, de volt olyan amit már a 18-as választások után rögtön. És megbántam, hogy 2018-ban nem a Momentumra szavaztam. 2022-ben el is mentem szavazni az összefogásra. 2026-ra pedig az MKKP és a 2RK esélyesek arra, hogy megkapják a szavazatom. Ha egyáltalán szavazok.
2011-ben, amikor elfogadták a tákolmányt (Alaptörvény).
Jobbközép pártokra.
Látom a számok nem mennek.
Én vagyok a 2., a tények nem zavarnak, de a hírtv-nek semmi köze a tényközléshez.
Nem tudom miért van törölgetve a kommentem:
Azt írtam, hogy tipikus fidernyák vagy és nem 2018ban kezdődött a lopkodás hanem 2010ben. Csak gondolom már itt se szabad leírni az igazságot
Az gondolom, eszedbe sem jutott, hogy nem az igazság leírása a baj, hanem mások látatlanban való sértegetése....
na ez az igazi "fidernyák" mentalitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!