Akik ennyire elutasítják a Tiszát és MP-t azok tényleg komolyan inkább fideszesek?
Kérdező,
Nem vagyok sem fideszes, sem dk-s, nem szimpatikus egyetlen párt sem. Én csak szimplán nem értek bizonyos dolgokat. Például nem értem, hogy ellenzéki emberek hogy a fenébe hisznek egy fideszes NER-lovagnak, aki pont lesz@rta az ország sorsát, amíg kapta a zsíros fizetéseket a NER-től. Az elmúlt 14 évben, amíg havi 4-5 milliót tett zsebre a semmiért, hogyhogy nem jutott eszébe ellenzékinek lenni? Miért csak akkor kezdett el lázadni, amikor már nem járt a zsé? Hogy lehet annyira elvakult valaki, hogy ez nem merül fel benne kérdésként? Az is érdekes, hogy azok kékfideszeznek a leghangosabban, akik 2022-ben lépten-nyomon bevédték az ellenzéki "összefogást", amelynek a legnagyobb frakciója a DK volt.
"Nyílt titok, hogy Orbán már nem egyszer kórházig verte a feleségét"
Na, az ilyen hülyékért van újra és újra Fidesz-kétharmad.
10:
"Nyílt titok, hogy Orbán már nem egyszer kórházig verte a feleségét, azzal nincs senkinek baja, de az közfelháborodást kelt, hogy MP állítólag megdobta nadrággal a feleségét."
Ez nem igaz. Annyira igaz, mint Orbán osztrák kezelése. Egy wordpress vagy valami hasonló oldalon kezdte el valaki. Utána már úgy hivatkoztak rá, hogy igaz, mert olvasták a neten. Még baloldali politikusok is elmondták, hogy ez egy szürreális pletyka.
Érdekes még soha semmilyen titkos fotó nem került elő Orbán feleségéről a híres kecskeméti kórházból. Ez régen még oké lett volna, de manapság már elképzelhetetlen. Ma már mindenhol van valaki, aki tuti felveszi azt, amit titkolni akarnak.
#12, nem, azokért van 2/3, akik rájuk szavaznak...
Azért érdekes, hogy ha a vezéred van támadva, rögtön az a hülye, aki bármilyen kritikával illeti...
#13, folyton folyvást derülnek ki szürreálisabbnál szürreálisabbnál dolgok, érdekes módon azokról sem volt korábban bizonyíték, és senki nem látott vagy hallott semmit. Ezek fényében én nem tartom elképzelhetetlennek.
Hogy Grazba jár agykúrkászhoz, még ha igaz is, nem érdekel. Ha van mentális baja, amit kezeltet, attól még lehetne jó vezető.
#16 Nem lett béke.
Amúgy nem értem a fideszeseknek mi bajuk van a fideszes MPvel
#18 Már azelőtt kijelentette hogy sikeres volt a békemissziója Putyinnál mielőtt kitört volna a háború. Kossuth rádiós nyilatkozaz kb. Két hèttel a háború kitörése előtt.
Egy ostoba felfuvalkodott nagyotmondó, de semmittevő hólyag, mint a szavazói többsége
19: Először is ez nem idén volt, és azt mondtam, hasonlítsuk össze az idei évet, hogy korrekt legyen az összehasonlítás. (MP nyilván hazudós volt már 2022-ben is, csak akkor a kutya nem tudott róla.)
De jó, nézzük meg 2022-t, mit mondott Orbán Viktor:
Orbán Viktor kijelentette: a helyzet komoly, a különbségek is jelentősek, ugyanis az orosz biztonsági igények - amelyeket már mindenki ismer - és a NATO-tagállamok készsége, hogy ezeket teljesítsék, messze vannak egymástól.
Hát én itt semmiféle tutira mondott békeígéretet nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!