Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlag Fideszes szerint...

Az átlag Fideszes szerint miért balliberális mindenki, aki nem orbánista?

Figyelt kérdés

Amikor van ezer jobboldali párt is meg.

Ja és a Fidesz is egy libsi párt volt amit az osellenseg soros pénzelt, csak ezt a birkák nem tudják mert buták.

aug. 19. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Mert Viktor vezérük ezt súlykolja a népbe.
aug. 19. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sőtt, már mostanában többször is hallom Fideszes politikusoktól, hogy nem is ballibsi, hanem kommunista. Ez azért van, mert ők azt mondják, hogy minden rajtuk kívüli párt valójában Gyurcsány pártja, aki meg hát ugye baloldali.
aug. 19. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Miért..miért? Hát mert a Vezír azt mondta. A Vezírnek pedig minden szava szent. Meg egyébként is "a TV-ben is azt mondták". Működik a goebbels-i agymosás, ennyi történik.
aug. 21. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját apám fideszes, én magam ellenes vagyok. Apám pedig nem egy buta ember. Olvasott, tanult jóember. Mégis totál homály van a fejében. Múltkor családi eseményen mondta, (nem tudván világosan az én allásfoglalásom) "minden orbánellenes háborúpárti"

Kiguvadt szemekkel nyujtottam neki a jobb kezem : üdvözöld a lányod,mint háborúpárti,szia. De a nagyobbik lányoddal is ránts kezet. Meg a vejeddel.

Meg kicsit kioktattam.

Úgy gyerek-szülő határokat betartva nem tiszteletlenül.

Totál döbbenet volt az arcán.

Remélem kicsit elgondolkodik.

aug. 23. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:
14/ Dettó ugyanez nálunk is. Apám nyugdíjas értelmiségi. Félelmetes volt látni, ahogyan fokozatosan el kezdte tolni az M1-es szólamokat, az elmúlt közel 10 évben. Nem foglalkozott előtte sose a politikával. Mondjuk nála semmit sem ér, ha az ember elbeszélget vele, mert mindig csak neki lehet igaza, nincs másik opció. Ezért inkább meg se próbálom, mert a nyugalmam fontosabb számomra. Iszonyatosan hatásos ez az orosz típusú agymosás, média manipuláció, amit átvettünk.
aug. 23. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!