Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit gondoltok...

Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy Orbán jobban kiszolgálja a gonosz (((globalista))) külföldi multikat mint anno Gyurcsány tette?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 18. 11:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
1-es: áruld már el, mi volt a gond Gyurcsánnyal?
szept. 6. 14:21
 12/29 anonim ***** válasza:
8-as: milyen javulásra gondolsz? A kórházakra? Az iskolákra? A MÁV-ra? A létminimum alatt élőkre?
szept. 6. 14:22
 13/29 anonim ***** válasza:

„1-es: áruld már el, mi volt a gond Gyurcsánnyal?”

Az, hogy a kormányzása alatt a töredékét értük el csupán a szomszédságunkban lévő országok gazdasági fejlődésének. És az a csekélyke fejlődést, amit produkált is csak úgy sikerült elérnie, hogy a GDP-arányos államadósság elszállt.

Maga is elismerte, hogy nem csináltak semmit négy évig. A lebukást követően nem volt hajlandó lemondani, semmiért felelősséget vállalni, pedig óriásit zuhant a népszerűsége. Valamint azóta sem képes eltakarodni a politikából, pedig a legelutasítottabb ellenzéki politikus, és az a pár százaléknyi szavazat, amit a szektás híveit kap ellehetetleníti a kormányváltást.

„8-as: milyen javulásra gondolsz? A kórházakra? Az iskolákra? A MÁV-ra? A létminimum alatt élőkre?”

Foglalkoztatottak számának növekedése, reálbérek növekedése például.

szept. 6. 17:59
 14/29 anonim ***** válasza:

13-as: Gyurcsány idejében még nem öntötték az EU-s pénzeket az országba. A mostani kormánynak már könnyű dolga volt. Ha volt javulás, az nem a kormány, hanem az EU érdeme.

Ha annyira nőttek a reálbérek (szerintem csak a gazdagoknál, és ezért torzít a statisztika), akkor miért van annyi nyomorgó ember az országban?

szept. 7. 06:14
 15/29 anonim ***** válasza:

„Gyurcsány idejében még nem öntötték az EU-s pénzeket az országba. A mostani kormánynak már könnyű dolga volt. Ha volt javulás, az nem a kormány, hanem az EU érdeme.”

Ez a szomszédos országokra is igaz. Oda sem dőltek az EU-s pénzek Gyurcsány idején, azonosak voltak a feltételek, és mi így voltunk jóval gyengébbek, mint ők.

„Ha annyira nőttek a reálbérek (szerintem csak a gazdagoknál, és ezért torzít a statisztika), akkor miért van annyi nyomorgó ember az országban?”

Mert a reálbérek növekedése még nem hozza magával a szegénység megszűnését.

szept. 8. 14:57
 16/29 anonim ***** válasza:

15-ös: és most nem vagyok gyengébbek? Szerintem sokszorosan gyengébbek vagyunk, mint amennyire akkor.

Plusz akkor nem akarták megszabni, hogy egy tanár használhatja-e a mobilját az iskolában, mondjuk, hogy megkérdezze a súlyos beteg szülőjét, tűrhetően van-e, vagy sürgősen orvost kell hozzá hívni. Akkor nem akarták meghatározni, hogy hova menjek nyaralni, akkor nem kaparintották meg a haverok részére a kastélyokat urizálás céljából, hanem gyermekotthonok működtek ott stb. stb.

szept. 9. 06:21
 17/29 anonim ***** válasza:

"és most nem vagyok gyengébbek?"

Nem vagyunk.

"Szerintem sokszorosan gyengébbek vagyunk, mint amennyire akkor."

A hangsúly ebben a mondatban a "szerintem"-en van.

"Plusz akkor nem akarták megszabni..."

Blablabla... Akkor sokkal lényegesebb dolgok sokkal rosszabbak voltak.

szept. 9. 19:11
 18/29 anonim ***** válasza:
17-es: például mik voltak rosszabbak?
szept. 10. 05:29
 19/29 anonim ***** válasza:

Írtam már fentebb. Gazdasági fejlődés, foglalkoztatottság, reálbérek.

szept. 10. 07:08
 20/29 anonim ***** válasza:
19-es: azért van mélyszegénységben hárommillió ember. Teljesült a vágy: visszahozni a Horthy Magyarországot. Már megvannak az urak, a vármegyék, az ispánok stb.stb, és megvan a hárommillió koldus.
szept. 10. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!