Kinek az idióta ötlete volt az, hogy egy hatalmas betonkeresztet tegyenek a budapesti Szabadság-szobor talapzatára??? Ez nem műemlék gyalázás, elcsorbítás???
Ez kB olyan mintha egy sejk megvesz egy leonardo festményt, és rápingálna egy bajuszt pl a Mona lisára, mert hogy úgy szerinte viccesebb.
Műemlék gyalázás és pökkhendiség,amivel megint csak azt mutatja a kormány hogy
-én így döntöttem, nektek meg kuss!
Maga a tény hogy a fidesz bármilyen módon hivatkozni mer a kereszténységre felér egy szentségtöréssel.
Annyi érvénye van kb. Mintha Auschwitz kapujára lógattak volna egy keresztet a nácik.
Nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, de tipikus fideszes mentalitás. Azt hiszik, hogyha kereszteket pakolnak mindenhova, akkor ezzel ki is maxolták a kereszténységet. Pedig először keresztényként kéne élni - na de az azért túl magas léc ezeknek.
Egy teljesen profán, ráadásul sajnos ideológiailag igen csak megterhelt szobor (ugyebár ez eredetileg egy "szovjet felszabadulási" emlékmű) talapzatára egy keresztet biggyeszteni egyébként igen sértő, keresztény szempontból.
Inkább bontani kellene a szobrot és a szoborparkban elhelyezni.
Minek kommunista szobor Budapestre?
7 Olvass történelmet. Általános iskoláai történelemkönyvekben is benne van. hogy a nyugat erőltette ránk a kereszténységet.
Kérdező, el kellett volna végezni az általánost -.-
Hol van az, hogy mindent ránk erőltetett a Nyugat???
Forrás esetleg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!