Mivel érdemelte ki Orbán Viktor ezt a sok gyűlöletet?
Mi az ami miatt "diktátor"? Nem mehettek ki az utcára, vagy a plázába? Mit nem tehettek meg? Az utcán nyogodtan összefírkálhatja bárki a plakátjait, és köpködheti Facebookon vagy akárhol. Szóval mitől is diktátor? Azért a gyűlölet mert a 24.hu, 444, és a többi baloldali média fikázza folyton?
Mi az ami miatt annyira rossz az életetek mert Orbán Viktor az elnök?

#10 Az USAban nincs is baloldal. Ott mindenki full neoliberális kapitalista. Egyedül Sanders volt baloldali, ki is csinálták.
Na ennyit értenek a jobberek a vilàgból, ami körülveszi őket.

Ugyan, kérdező, ordít rólad, hogy te is a megafontól jöttél.
Újabban ez a taktika, hogy "függetlennek" hazudjátok magatokat?

"Tisztázzuk le hogy nem vagyok Fideszes, csak nem vagyok Orbán gyűlölő, de inkább ő legyen hatalmon mint Fobrev Klára és bandája. "
:DDD
"Nem vagyok Fideszes", á dehogy...

10 - Kiscsíra, te a büdös rohadt életben nem voltál az USA-ban!
Annyi baromságot hordasz össze, hogy ha eszed lenne, magad sem hinnéd el!
Ja:
"Ők betelepítenék a rengetek csürhe migránst úgy mint Nèmetországban, és a legtöbb Európai országban." - ezt ők mondták neked, vagy a féleszű Rogán lázálmát vetíted ide?
Még valami:
Orbán tanította meg az embereket gyűlölni!
És én tényleg gyűlölöm, mert a személyes érdekeit a nemzet érdekei elé helyezi, mert tudatosan megosztja a nemzetet, amit mélységesen lezüllesztett szellemileg, morálisan és anyagilag is!
Orbán a teljhatalmát nem tudta a nemzet felemelkedésére fordítani, mert egy morális hulladék, egy ócska parazita a Nemzet testén (a bandájával együtt!!!)
Hát ezért gyűlöljük/undorodunk ettől a hájas bunkótól!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!