Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel érdemelte ki Orbán...

Mivel érdemelte ki Orbán Viktor ezt a sok gyűlöletet?

Figyelt kérdés

Mi az ami miatt "diktátor"? Nem mehettek ki az utcára, vagy a plázába? Mit nem tehettek meg? Az utcán nyogodtan összefírkálhatja bárki a plakátjait, és köpködheti Facebookon vagy akárhol. Szóval mitől is diktátor? Azért a gyűlölet mert a 24.hu, 444, és a többi baloldali média fikázza folyton?

Mi az ami miatt annyira rossz az életetek mert Orbán Viktor az elnök?

2024. aug. 17. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
76%

#10 Az USAban nincs is baloldal. Ott mindenki full neoliberális kapitalista. Egyedül Sanders volt baloldali, ki is csinálták.

Na ennyit értenek a jobberek a vilàgból, ami körülveszi őket.

2024. aug. 17. 21:44
 12/118 anonim ***** válasza:
69%
#10: Imádom bennetek Fideszesekben, hogy mindig csak a külpolitikáról és külföldi országokról tudtok beszélni, arról sosem, hogy valójában EBBEN az országban mi folyik.
2024. aug. 17. 21:45
 13/118 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk le hogy nem vagyok Fideszes, csak nem vagyok Orbán gyűlölő, de inkább ő legyen hatalmon mint Fobrev Klára és bandája. Az USA-ban pedig a Demokraták a baloldal. Kamala Harris pedig a liberális definíciója.
2024. aug. 17. 21:49
 14/118 anonim ***** válasza:
63%
#13: Hogyne lennél már fideszes. "Aki nincs ellenünk, az velünk van".
2024. aug. 17. 21:52
 15/118 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan, kérdező, ordít rólad, hogy te is a megafontól jöttél.

Újabban ez a taktika, hogy "függetlennek" hazudjátok magatokat?

2024. aug. 17. 21:53
 16/118 anonim ***** válasza:
70%

"Tisztázzuk le hogy nem vagyok Fideszes, csak nem vagyok Orbán gyűlölő, de inkább ő legyen hatalmon mint Fobrev Klára és bandája. "

:DDD

"Nem vagyok Fideszes", á dehogy...

2024. aug. 17. 21:53
 17/118 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem vagyok Orbán gyűlölő akkor automatikusan Fideszes vagyok? Egyszer se szavaztam még rájuk, pedig többször is volt már lehetőségem rá.
2024. aug. 17. 22:06
 18/118 anonim ***** válasza:
76%

10 - Kiscsíra, te a büdös rohadt életben nem voltál az USA-ban!

Annyi baromságot hordasz össze, hogy ha eszed lenne, magad sem hinnéd el!

Ja:

"Ők betelepítenék a rengetek csürhe migránst úgy mint Nèmetországban, és a legtöbb Európai országban." - ezt ők mondták neked, vagy a féleszű Rogán lázálmát vetíted ide?

Még valami:

Orbán tanította meg az embereket gyűlölni!

És én tényleg gyűlölöm, mert a személyes érdekeit a nemzet érdekei elé helyezi, mert tudatosan megosztja a nemzetet, amit mélységesen lezüllesztett szellemileg, morálisan és anyagilag is!

Orbán a teljhatalmát nem tudta a nemzet felemelkedésére fordítani, mert egy morális hulladék, egy ócska parazita a Nemzet testén (a bandájával együtt!!!)

Hát ezért gyűlöljük/undorodunk ettől a hájas bunkótól!

2024. aug. 17. 22:10
 19/118 anonim ***** válasza:
84%
Én fideszes vagyok, de szerintem nevetséges az a gyűlöletcunami ami Dobrevet meg úgy en bloc az ellenzéket éri. Egyikőjüknek sem vagyok fanja, de baromság hogy szándékosan tönkre akarják tenni az országot meg átműttetni az óvodásokat. Ezt spec. Utálom a fideszben
2024. aug. 17. 22:10
 20/118 A kérdező kommentje:
#18 Talán mert a baloldal tönkre akarja tenni Magyarországot. Az USA politikájáról pedig többet tudok mint te. Ha most megválasszák Harrist akkor abból az országból egy szemétdomb lesz. A baloldal, és a seggnyaló médiájuk ügyesen tudja manipulálni a népet. Rátok is hatott.
2024. aug. 17. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!