Miért veszik semmibe az elmúlt tíz év emberei? Miért mutat ekkora gyűlöletet, pökhendi bőszmeséget ez a tíz êv?
Szóval ha nekem bajom van azzal, hogy bűnözők elveszik a pénzem nagy részét, és nyilvános urizálásra, undorító xenofób propagandára és a személyes hobbijukra költik, akkor velem van a baj, nem velük? Szerintem meg azokkal van a baj, akiket ezek a dolgok nem zavarnak. Majd barátságos leszek a fideszesekkel, ha nem csinálnak ilyeneket. Nem látom, hogy miért kellene rablókkal, korrupt oligarchákkal meg hasonló bűnözőkkel cuki-muki arany virágszálnak lennem. Nem kéne.
"A magyar emberek elvárják hogy a politikusok többet adjanak nekik"
Azt várom el, hogy többet adjanak VISSZA. A politikusok nem termelik meg az állami büdzsét. Hanem elveszik. Tőlem, tőled, vagy a szüleidtől ha fiatal vagy. És aztán a saját személyes hóbortjaikra költik. És ha megtagadom hogy odaadjam a pénzemet, amiből valami oligarcha egy negyedik yachtot vesz majd, akkor jön a rendőrség és elvisznek.
A politikusoknak az a munkája, hogy elvegyenek annyi pénzt amennyi feltétlenül szükséges, és abból mindenki számára hasznos szolgáltatásokat nyújtsanak, a lehető leghatékonyabb módon. Ehelyett annyi pénzt vesznek el amennyit nem szégyellnek, és elverik hülyeségekre.
Ha valaki az én pénzemmel játszik, akkor elvárnám, hogy jó legyen a munkájában. Olyan ez, mintha felvennél a brókert hogy fektesse be a pénzedet. Ő meg elveszítené az összeset, mert béna, és aztán rád küldene pár verőlegényt, hogy még több pénzt adj neki. És azt is elveszti. És neked azzal van a bajod, hogy nekem ez a rendszer nem tetszik? Nekem meg azzal van a bajom, aki szerint ez a rendszer elfogadható.
"Az elmúlt tíz év megmutatta, hogy itteni kenyeret esznek, de másnak dolgoznak."
Szóval az a bajod, hogy utálja egymást a két oldal, de az egyik oldalt hazaárulónak bélyegzed és kijelented hogy semmi esetre sem szavaznál rájuk, miközben a fennálló rendszer elleni ellenkezést "irigységnek" bélyegezted.
"Viszont amúgy sem lenne értelme, olyanokat hatalomra jutattni, akik összefognak egy Gyurcsánynal, akármilyen cél érdekében is."
A választási rendszer amit a Fidesz írt, kikényszeríti a kétpártrendszert. Vagyis az ellenzékiek vagy összefognak, vagy soha semmilyen körülmények között nem fognak elérni 30%-ot se a parlamentben. Mivel a választókörzeteket egy megosztott ellenzék esetén 100%-ban el fogja vinni a Fidesz. Olyan jó ez a moralizálás azon, hogy jó dolog-e összefogni Gyurcsánnyal, miközben teljesen figyelmen kívül hagyod az összefogás okát. Vagy összefogunk, vagy marad Orbán. Orbán maga írta meg így a választási törvényt. Hogy kikényszerítse az összefogást, aztán azzal tudjon kampányolni, hogy milyen rossz hogy összefognak. Szerintem nevetséges.
"Szerintem vagy repül Gyurcsány és Orbán, vagy marad Orbán, vagy jelentkezem a miniszterelnöki posztra."
Gyurcsány nem repül, Orbán nem repül, te pedig soha nem leszel miniszterelnök. Szóval hogyan oldjuk meg azt a problémát hogy egy rakás ... a rendszerünk a VALÓSÁGBAN? Ami nem az álmaid logikájával működik, hanem valós logikával?
Ugyanaz a mechanizmus, ugyanaz a mechanizmus, mint mindig. A Fideszes ologarhák rosszak, de az ellenzéki oligarchák áldozatok.
- Hazaárulás: ti minket meg rasszistának bélyegeztek, ami nyugaton felér a hazaárulással. Aki itthoni kenyeret eszik, pénzt kér érte, vagyis inkább követel az államtól, de másnak dolgozik, történetesen külföldnek az haza áruló. Nem is beszélve, hogy a hazaárulókat a szavazók pénzéből fizetik ki, ami megint csak feljogosít engem, és bárkit arra, hogy megkérdezzem mi a francért fizessek nekik az adómból, ha másnak történetesen külföldnek, az EU-nak dolgoznak. Ez szerintem jogos, nagyon is jogos.
- Diktatúra: Ez talán még nagyobb sértés és rágalmazás mint az elöző, de még mindig áll az elöző pont. Az ellenzék csak fizesse és tartsa el magát a szavazói pénzéből, az hogy kevés van pedig nem az emberek, az én hibám, hanem mert nincsennek normális a nemzet és a haza mellett lévő politikusok. Mert nekik a nemzet semmit nem jelent csak a pénz és a hatalom. A szavazóik pedig a haladás nevében eldobnák a biztonságunk és a megmaradásunk és csakis az ezek után járó és sorra következő fejlődésünket.
mennyire jellemző a fideszesekre, hogy a saját mocskukat másra kenik,ahogy te tetted kérdező a #3ban
kicsit sem szégyelled magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!