Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor a gyerekek...

Orbán Viktor a gyerekek veretésével, könnygáz bevetésével és rendőrattakkal vezeti le a magyarokkal, az antikorrupcióval és a demokráciával szembeni valószerű gyűlöletét és dühét?

Figyelt kérdés
Ez a "gyűlöletterápia" megbocsájtható Orbánnak, ha használ neki, és utána nem fog idegi rángatózással felszólalni az évértékelőn?

2023. máj. 7. 13:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%
Gyurcsány meg szemmagasságban lövetett.
2023. máj. 7. 13:37
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Ő így érti a "gyermekvédelem" fogalmát: gyermekektől védeni orbán viktort, könnygázzal!
2023. máj. 7. 13:41
 3/28 A kérdező kommentje:

1. Miért kell mindenben Orbánnak Gyurcsányt legyőzni akarni?

Magyar verésben is ő legyen a legjobb??

2023. máj. 7. 13:45
 4/28 anonim ***** válasza:
74%

3-as, ez a versenyszám maradt már kb., amiben még nem sikerült túlszárnyalnia.

Hazugságban már rég túltett rajta (a "reggel, éjjel meg este" után megmutatta, hogy ő délelőtt, délben, délután és hajnalban is tud, szünet nélkül hazudni!)

Végre lepipálta korrupcióban, inflációban, áremelkedések területén is, most elkezdte az új versenyszámot: erőszakosságban is túl akar tenni rajta!

Ha az csak felnőtteket volt képes veretni és könnygázzal oszlatni, akkor orbán most megmutatja, hogy gyermekekkel is meg lehet tenni ugyanezt - természetesen a "gyermekvédelem" jegyében...

2023. máj. 7. 13:51
 5/28 anonim ***** válasza:
27%

Ha tüntető gyerekeket vertek a rendőrök akkor a gyámhatóságnak azonnal lépni kell mert gyerekeknek semmi keresnivalója nincs egy tüntetésen.

Ahogy én tudom fiatalkorúak voltak azok a tüntetők nem gyerekek akik ellen a rendőrök felléptek.

A liberális sajtó ismét ferdít és gerjeszti a feszültséges a hibás szóhasználattal ami azt sugallja hogy kiskorúakkal szemben intézkedtek a rendőrök.

Egy 14-18 év közötti fiatalkorú már büntetőjogi felelősséggel tartozik a tetteiért.

2023. máj. 7. 13:53
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

"A liberális sajtó ismét ferdít és gerjeszti a feszültséges a hibás szóhasználattal ami azt sugallja hogy kiskorúakkal szemben intézkedtek a rendőrök."

Bocs, én a hazug jobboldali szennysajtóból tanultam, hogy gyereknek kell nevezni 15 éveseket is, az efebofilokat pedig pedofiloknak.

Mivel fideszkárosultaknak címeztem a 4-es hozzászólást, az ő nyelvükön (a ti nyelveteken) fogalmaztam meg.

Talán meg kellene konzultáljátok egymással (értsd: tisztább pártutasítást kellene igényelnetek a propagandaminisztériumból), hogy következetesen tudjátok használni a fogalmakat!

Ha egy 15 éves gyermeknek számít, amikor valaki szexuális kapcsolatot létesít vele, akkor bizony gyermeknek számít akkor is, amikor az orbánista rezsim főszekus kommunistájának a rendőrei verik és könnygázzal fújják le!

Én minden orbánista propagandaszennyben azt láttam, hallottam, olvastam, hogy a 15 éves "gyerekkel" szexelő, tanárnak hazudott pedagógus-asszisztens pedofil - áldozatai pedig gyerekek.

Hát akkor az a rossz hírem, hogy pintér elvtárs áldozatai is GYEREKEK!

2023. máj. 7. 14:04
 7/28 A kérdező kommentje:
Jól beszélsz új-fideszül 6-os :) hogy a Fidesz droid hadserege is megértse.
2023. máj. 7. 14:35
 8/28 anonim ***** válasza:
11%
Ha ennyire menő nálatok hogy a 15 éves fiatok egy 40 éves férfival éljen szexuális életet akkor csak gratulálni tudok a liberális értékrendetekhez.
2023. máj. 7. 14:40
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

5 - "Egy 14-18 év közötti fiatalkorú már büntetőjogi felelősséggel tartozik a tetteiért."

Csak korlátozottan!

2023. máj. 7. 14:46
 10/28 anonim ***** válasza:
59%

8 - dehogyis, az csak nálatok menő, hiszen a ti imádott rezsimetek hozta meg azokat a törvényeket, amelyek ezt tökéletesen legálissá teszik!

orbán viktor az, aki 13 éve kormányoz (előbb csak kétharmaddal, mostmár rendeletileg) és neki köszönhetően 14 év a beleegyezési korhatár Magyarországon!

A valóságban CSAK TI HELYESLITEK, hogy gyerekekkel szexeljenek a felnőttek - de látnivalóan mégjobban élvezitek, amikor egy MSZMP-s kommunista szekus által vezetett rendőrség üti-veri és könnygázzal fújja le őket olyan dologért, amit orbán viktor és politikusbűnöző társai BÜNTETLENÜL megcsinálhattak újra és újra 2006 táján, anélkül, hogy a hajuk szála görbült volna!

Az az igazság, élvezitek, ha gyerekek szenvednek el erőszakot - ezt hívjátok ti "családbarát" intézkedésnek és "gyermekvédelemnek". Fideszes erkölcsi rokkantak esetében ez így természetes.

2023. máj. 7. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!