Fideszesek megérdemlik, hogy Magyar Péter legyen a miniszterelnökük?
Eddig nem volt normális ellenzéki párt. Sőtt, Magyar Péter elárulta azt is, hogy a DK, MHM mind szatelitpártok. Akkor a te logikád alapján válaszolok:
- sokan azért szavaztak eddig a Fideszre, mert nem volt normális ellenzéki párt
- sőtt, ha eddig is a Fideszes szavazók ellenzéki pártokra szavaztak volna, akkor most nem egy Fidesz szatelit párt lenne az ország élén?
Erről a helyzetről nem feltétlen a Fidesz szavazók tehetnek, hanem az, hogy éveken keresztül nem volt normális ellenzéki párt. Gondolkodj ezen!
Sajnos a boltban és szolgáltatásokért is háromszor annyit kell fizetni, mint néhány éve!
A béreket pedig nem mindenkinek háromszorozták meg! Bár az tény hogy Orbán a saját fizetését a “vezetése” alatt 1,5 millióról 6,5 millióra emelte.
#6 Tisztában vagy a reálérték jelentésével?
Nem szavaztam a fideszre
Nekem korábban -előző kormányok idején- komoly gond volt a rezsi kifizetése, sokszor csúsztam vele, pedig mindenen nagyon spóroltam. Jó pár éve nincs ilyen gondom, sőt akkorát "hanyatlottam", hogy vésztartalékot tudtam képezni, és gond nélkül szereltettem be a klímát. És már nem kétségbeesve spórolok, csak takarékosan élek.
Magyar Péterről viszont szívesen lemondok, nem azt érdemeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!