A fidesz már csak a bolondokra és 8 általános végzettségűekre épít főleg?
Figyelt kérdés
Pataki, Tóth Gabi, Győzike stb…
A kivételek meg szép lassan talán még megébrednek.
aug. 14. 23:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
77 szavazat
1/34 anonim válasza:
Nem, hiszen te se vagy fideszes és ebből a csoportból való vagy egyértelműen.
2/34 anonim válasza:
Van egy másik réteg, a terepjáróval közlekedő, ki ha én nem, nagyképű, milliomos/milliárdos vállalkozók. Ők is a Fideszre szavaznak üzleti, anyagi érdekből.
3/34 anonim válasza:
Igen de a 8 általánost is úgy kell elképzelni, hogy 4 első 4 második. Tipikusan ezek szavaznak a fideszre.
4/34 anonim válasza:
Én 10 évik jártam áttalánosba oszt mékis fidezses vagyok...
Csak-matt, lipsi
5/34 anonim válasza:
Meg a tájékozatlanokra meg a felületesen tájékozódókra. Meg persze azokra, akik azért hasznot húznak ebből a rendszerből. És így kijön a 3 millió.
6/34 anonim válasza:
Egyre jobban csak a degeneráltakra alapoznak.
7/34 anonim válasza:
A 4-es az igazi fideszes, és Ő még a tanultabb elitebb réteget képviseli a fideszből.
8/34 anonim válasza:
"nagyképű, milliomos/milliárdos vállalkozók. Ők is a Fideszre szavaznak üzleti, anyagi érdekből"
Vicces, hogy ugyan egyetemistaként vagyok vállalkozó a fidernyák Mekkában, és egyébként tűnhetek a prosztó szatmári paraszt csopitársam számára nagyképűnek (kölcsönösen nem bírjuk egymást), dehogy ő arra a következtetésre jutott, hogy én fidernyák vagyok, mert jómódú a családom, az azért nagyon elszomorított. :DD Én mondjuk őt néztem fiddernek... :DD
10/34 anonim válasza:
Igen, rátok is, csak aztán a másik térfélen köttök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!