Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hűséges...

Az emberek miért hűséges követői különféle pártoknak?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha valaki elkezdi felrúgni a szarosvödröt akkor miért nem örülnek neki az emberek hiszen akikről a stikák kiderülnek azok őket is ugyan úgy becsapták hazudtak nekik. Mintha az embereket csak az "ellenoldal" stikái érdekelnék a sajátjaik felett szemet húnynak. Miért nem lehet egyformán elítélni a hazugságot függetlenül attól ki. Én pl ha azokat kapom hazugságon akikre szavaztam és vertek át azonnal nekikmegyek.
2024. aug. 13. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Azt már rég meghaladtuk, hogy a mutyiban érdekeltek megszavazzák a mutyit, ennek az eredményét éljük éppen, ez tartja fent a jelenleg regnáló 2/3-ot. A "legyen tánc" emberek a legkisebb hányada a szavazóknak. Néha felkapja a média és akkor minden fidesz szavazóra ráhúzzák, hogy birka, de nem ez a többség. Én inkább azt látom, hogy aki oda szavaz az vagy érdekből teszi, vagy komformizmusból (nem látnak alternatívát, félnek a változástól, elhiszik a riogatást, a kis közösségükben mindenki oda szavaz stb.)
2024. aug. 13. 14:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem teszem ezt pártfüggővé. Szerintem az emberek kb 80% fogalmatlan és van kb 20 % akivel lehet beszélgetni bármiről. Nyilván ez a saját szubjektív tapasztalatom így persze nem vagyok objektív.
2024. aug. 13. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
12. A tudatlanság valóban nem pártfüggő.
2024. aug. 13. 16:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Az zavar hogy az összes létező párt csakis 3 szavas tőmondatokban hajlandó kommunikálni az emberekkel. Magyarul ők csak a buta egyszerű emberek szimpátiáját akarják megnyerni meg ígérgetnek..nekem hányingerem van összestől.
2024. aug. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!