Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elmagyarázná azt az...

Valaki elmagyarázná azt az ideológiai paradoxont, hogy, hogy lehet az, hogy a nyugati országot a magyarok iszlamizálódással és valami homoszexualitás képi megjelenitési propagandával vádolják egyszerre, miközben az iszlám maga is homofób?

Figyelt kérdés

#magyar #együtt #iszlám #egymásrasszizmusát
aug. 12. 07:11
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
*országokat*
aug. 12. 07:12
 2/34 anonim ***** válasza:
40%

Ideológiai paradoxonba nem mi keveredtünk, hanem a nyugat fog keveredni. Ha te magad is úgy gondolod, hogy az iszlám homofób, ha te is úgy véled, hogy egyre több a muzulmán a nyugati és északi országokban, és te magad is úgy tapasztalod, hogy a nyugati és északi országok kiemelten foglalkoznak a melegek jogaival, sőt akár igyekeznek szélesíteni azt, mihez van joguk, akkor nem értem a kérdést, hogy jön ide a magyar? Ők maguk, a nyugati és északi keveredik majd bele ebbe a kisimíthatatlan ellentétbe ami a muzulmánok és a melegek között van. Én inkább azon értetlenkedek, hogyha valóban fontos számukra a melegek jogai, akkor hogy tehetik ki őket ilyen veszélynek? Ebből előbb-utóbb konfliktusok lesznek, és nem szimplán szócsata.

Egyébként a kérdés helyesen úgy hangzik, hogy ...a magyarok egy része.... mert adjuk már meg a a tiszteletet annak, aki másképp látja ezt a helyzetet, attól még hadd lehessen már Ő is magyar, ha annak tartja magát.

aug. 12. 07:28
 3/34 A kérdező kommentje:

Oh, én csak kérdezek, nekem nincsenek önálló gondolataim.

Ezek szerint, akkor, ez nem, ilyen kollektiv tudat, hogy, mindenki ezt mondja, aki magyar? Mert olyat is olvastam, hogy, aki nem igy gondolja, az nem magyar.

De, továbbra sem értem azt, hogy, ha ez már valóság, tehát, ha a melegek jogainak szélesitése történik és ezen országok már ma is arab kalifátusok, akkor valamelyik tétel csak nem állja meg a helyét.

aug. 12. 07:32
 4/34 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem melegjogokról szolt a kérdés, hanem a homoszexualitás képi megjelenitésének propagálásáról. Ezek szerint, akkor a melegjogokkal van gond?
aug. 12. 07:36
 5/34 anonim ***** válasza:
44%

Aki nem homofób, aki nem szeret pöcegödörben élni és gyűlölködni, aki nem akar kórházi fertőzésbe belehalni az nem igaz magyar.

Én se vagyok igaz magyar mert eljöttem ausztriába 2.5x annyi fizetésért, normális életkörülmények között élni ahol a katyúkat 1 nap alatt befoltozzák és a kórházban azonnal ellátnak. Sőt hazaárulók meg lipsik is vagyunk. :D

aug. 12. 07:41
 6/34 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
40%

Szerintem ez a két dolog nem mond ellent egymásnak.

Egy nagyhatalmú embercsoport kormányozhatatlan zűrzavart akar előállítani.

itt Európában.

Ez a két dolog, pedig egy-egy megoldás erre a zűrzavarkeltésre.

De nem csak ez a két dolog van.

Van még sok másik is.

Csak nézz körül, mik azok a dolgok, amik rongálják az európai kultúrát.

aug. 12. 07:55
 7/34 anonim ***** válasza:
33%

"ha ez már valóság, tehát, ha a melegek jogainak szélesitése történik és ezen országok már ma is arab kalifátusok, akkor valamelyik tétel csak nem állja meg a helyét"

Az nem állja meg a helyét, hogy egyszerre

A) "már valóság" is, meg hogy

B) "szélesítése történik" meg "iszlamizálódás" is - amelyek közül mindkettő valamiféle folyamatra utal.

Nem lehet egyszerre állapot is (ami már bekövetkezett), meg folyamat is (ami jelenleg is zajlik).

Folyamat, de mivel látni lehet, hogy milyen irányba halad, a magyarok szeretnének kimaradni belőle.

Még nem tart ott a folyamat, hogy máris az iszlám törvények léptek volna életbe Európában is (ezért még lehet nyomulni az lmbtq-propagandával), de az igaz, hogy zajlik az iszlamizálódás is, meg az lmbtq-propaganda is.

De az iszlamizálódás egyszercsak vissza fog ütni, mert ők nem lesznek olyan liberálisok az lmbtq-val szemben, mint a keresztények, ha egyszer államhatalmat kapnak. Márpedig az iszlamizálódás gyorsabban zajlik, mint az lmbtq-propaganda - már csak azért is, mert sokkal több iszlám gyerek születik, mint ahányat az lmbtq el tud téríteni a normalitás útjáról a propagandájával, úgyhogy az iszlámnak sokkal inkább van utánpótlása. Tehát most még lehet lmbtq-propaganda az iszlamizálódás mellett, de egyszercsak majd már nem lehet, mert az iszlám el fogja nyomni.

aug. 12. 07:56
 8/34 anonim ***** válasza:
34%

"eljöttem ausztriába 2.5x annyi fizetésért"

Csak 2.5x annyiért? Lúzer. :D

aug. 12. 07:57
 9/34 A kérdező kommentje:
Akkor, miért mondják egyes országokra, hogy elvesztek?
aug. 12. 08:00
 10/34 anonim ***** válasza:
75%

Liberálisnak tartom magam, és sok szempontból rühellem a Fideszt, de a kérdést meg tudom válaszolni. Van egy szép alapgondolat, hogy fogadjunk el mindenkit, segítsünk mindenkinek. Akik ebben feltétlenül hisznek, azok kipécéznek maguknak egy kisebbséget (melegek, muszlimok, stb), és elkezdenek nekik 1000-el segíteni. Ez oda vezetett, hogy több nyugati országban különböző kisebbségi csoportok előnyhöz jutottak, és az adott kisebbségek emiatt odaáramlottak, és bár még mindig kisebbség, de már sokkal nagyobb arányban vannak jelen. Most viszont előjött az a probléma, hogy ezek a kisebbségek nem feltétlenül annyira megértőek, mint az őket segítők, és különösebben nem is hálásak, emiatt pedig jönnek a problémák (keresztényellenesség, homofóbia, antiszemitizmus, stb), amivel egyelőre nem nagyon tudnak mit kezdeni.

Hogy nálunk a kormány erőfeszítései miatt nincsenek-e jelen ezek a problémák, vagy csak egyszerűen a kutya sem akar nálunk élni, azt nehéz megmondani. Mindenesetre ebből a szempontból most jobb itthon, mint pl Angliában.

aug. 12. 08:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!