Orbánéknak sikerül valamit tenni a maradék 1 évben az ország lezüllesztése és kirablása ellen, vagy az EU-ra (aminek mi is a része vagyunk) fognak majd mindent?
Figyelt kérdés
S reménykednek hogy Trump majd csurrant-cseppent egy kis alamizsnát Törökország elnökének?ma 08:47
1/10 A kérdező kommentje:
Kedvencem, hogy Orbán már úgy fogalmaz Magyarországgal kapcs, mintha az EU-tól egy totál független ország lennénk, észrevettétek?
ma 08:52
2/10 anonim válasza:
Miért tennének bármit a lezüllesztés és kirablás ellen? Ez a fő politikájuk. Inkább turbófokozatra kapcsolnak. A választás előtt meg kiszórnak egy kis alamizsnát a proliknak, és újra megvan a kétharmad. Ennek a népnek nem kell több.
3/10 anonim válasza:
Maradék 1 év?
https://www.youtube.com/watch?v=L6P4UezdtaM&t=4s
ilyen körülmények közt, milyen maradék 1 év? Maradék 1 élet!
4/10 anonim válasza:
Kitaláltok ilyen marhaságokat, el is hiszitek, aztán minden egyes választás éjjelén ott álltok totál ledöbbenve, hogy "nem értem hogy nyerhetett megint a fidesz?".
Hát így. A szavazók a valóság alapján szavaznak és nem a ti mesevilágotok szerint. A kettő meg még egy dimenzióban sincsen.
5/10 anonim válasza:
4, nagyjából egyet értek, annyi kiegészitéssel, hogy ez a magyar valóság=10.000 Ft-tal.
6/10 anonim válasza:
#5 Ez most nekem nem jött le, mire utal a "ez a magyar valóság=10.000 Ft-tal."?
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Pont ők züllesztik és rabolják ki az országot. Miért tennének bármit is ez ellen akkor? Nekik nem érdekük, hogy változás legyen.
9/10 anonim válasza:
4: mesevilágban te élsz, megafonos barátom. Közpénzzel kitömve persze, hogy nem látod a valóságot.
10/10 anonim válasza:
9, én nem vagyok, sem megafonos, sem tiszás, sem 0rbános, sem Gyurcsányos, szerintem az egész ország egy mesevilágban él, miközben egyre rosszabb, minden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!