Az EÜ-t, oktatást miért róják fel annyira a Fidesznek, amikor kb a 2000-es éve óta ramaty?
Én, mióta az eszemet tudom, anyám mindig privát nőgyógyászhoz, kardiológushoz,bőrgyógyászhoz járt.Államiban max vérvétel és hasonlóra, egyszerűbb dolgokra szokott menni.
Azért, mert egyrészt, nem akart sohasem szabit kivenni egy vizsgálat miatt, meg hosszú volt a várólista.
Én szintén, így csinálom.Viszont olyan helyen dolgozom, ahol kapok privát EÜ biztosítást és kb minden diagnosztikát, vizsgálatot állnak.Ez alól kivételt képeznek a műtétek.
Az oktatás, szintén.Ahhoz,hogy nekem középiskolásként nyelvvizsgám lett, az magántanárnak köszönhető.
Egyetemen, szintén kellett magántanár matekból, de kb a csoportunk 2/3-nak kellett, mert a középiskolai oktatás színvonala nem volt magas.
A felsőoktatás ennek ellenére, szerintem jó az országban.
A közoktatás meg az EÜ meg meg az oktatás, igen régóta rossz.Politikailag negatív intézkedések kellenének a ráncba szedéséhez, ezt pedig nem fogja semelyik párt sem megtenni, mert népszerűségvesztés lenne.
Ez nem azt jelenti,hogy azt gondolom,hogy a Fidesz jól dolgozik, sőt.Viszont, ne tegyünk úgy, mintha minden az ő hibájuk lenne.

"Politikailag negatív intézkedések kellenének a ráncba szedéséhez, ezt pedig nem fogja semelyik párt sem megtenni, mert népszerűségvesztés lenne."
Mégis mik ezek a negatív intézkedések, amik miatt a nép háborogna, ha picit segítenek az EÜ meg az oktatás javításán? Erre nagyon kíváncsi vagyok mik ezek az intézkedések. :)

Annyi csak a különbség, hogy ti igényességből és mert megtehettétek valamennyire, forditottatok, forditottunk hátat. Itt állok én is nyugdij előtt és már a korral járó, de semmi rendkívüli betegség kezelése miatt is milliókat fizetek ki a magán egészségügyben, értsd fogászat, aranyér, urológia. Pedig csont nélkül fizettem mindig a kötelezően megállapított járulékot. Kórházi tapasztalatom nincs, de az alapellátás a szemünk előtt olvad el. Nem hogy rossz, semmi ellátás nincs. Egyik ismerősömnek kerestem szemészeti ellátást Budapesten miután ő már feladta. Az SZTK ahová tanácsolta a házi orv. minden felületén kommunikálta a rendelést, de gyakorlatilag elérhetetlenek, nincs orvos, nem tartják meg a rendelést! De ezt csak félnapos telefonálás után tudod kideríteni....
Az optikusok még eltartanak néhány szemészt, de egy olyat aki könycsatorna átmosást végezne, már gyakorlatilag nincs Budapesten! Látszólag nem egy ütős mondat, de kérdezd meg azt akinek állandóan folyik a könnye!
Igazából nem tudom ez már kinek a bűne, de az a nagyon tenyérbemászó, hogy a kormányzat el sem ismeri, a propagandával csak kitakarja a problémákat. Mintha nem lenne semmi gond, a betegségben pedig mindenki inkább magára marad, beszűkült, túlélési stratégiákat keresel és nem tudod az érdekeidet érvényesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!