Az EÜ-t, oktatást miért róják fel annyira a Fidesznek, amikor kb a 2000-es éve óta ramaty?
Én, mióta az eszemet tudom, anyám mindig privát nőgyógyászhoz, kardiológushoz,bőrgyógyászhoz járt.Államiban max vérvétel és hasonlóra, egyszerűbb dolgokra szokott menni.
Azért, mert egyrészt, nem akart sohasem szabit kivenni egy vizsgálat miatt, meg hosszú volt a várólista.
Én szintén, így csinálom.Viszont olyan helyen dolgozom, ahol kapok privát EÜ biztosítást és kb minden diagnosztikát, vizsgálatot állnak.Ez alól kivételt képeznek a műtétek.
Az oktatás, szintén.Ahhoz,hogy nekem középiskolásként nyelvvizsgám lett, az magántanárnak köszönhető.
Egyetemen, szintén kellett magántanár matekból, de kb a csoportunk 2/3-nak kellett, mert a középiskolai oktatás színvonala nem volt magas.
A felsőoktatás ennek ellenére, szerintem jó az országban.
A közoktatás meg az EÜ meg meg az oktatás, igen régóta rossz.Politikailag negatív intézkedések kellenének a ráncba szedéséhez, ezt pedig nem fogja semelyik párt sem megtenni, mert népszerűségvesztés lenne.
Ez nem azt jelenti,hogy azt gondolom,hogy a Fidesz jól dolgozik, sőt.Viszont, ne tegyünk úgy, mintha minden az ő hibájuk lenne.

Jajj édesem, ne csináljunk úgy eltartott kisujjal, mintha 14 év óta nem teljhatalommal irányitaná ezt az országot ez a maffiaszervezet.
Mindenók adott lett volna egy virágzó társadalom megteremtéséhez. ezermilliárdokat loptak el helyette. Lehetnénk élhető ország, rendes oktatással, egészségüggyel, nyugdijjal, gazdagsággal és prosperitással.
És ennek nem más az akadálya, mint a jelenlegi tolvaj maffia rendszer, amely még egy vidéki focicsapat életben tartásához is alkalmatlan barom.
Szedd már össze magad. Mosd ki a csipát, vagy mondjad a trollközpontban a főnöködnek, hogy nem, te ezt a gennyes munkádat nem csinálod tovább.

Szerinted miért hosszú a várólista?
Azért, mert az emberek többsége nem teheti meg, hogy privátba menjen, de még ha lenne is, a privátnak nem is lenne akkora befogadóképessége.
"Ahhoz,hogy nekem középiskolásként nyelvvizsgám lett, az magántanárnak köszönhető."
Pont ezért kritizálják sokan jogosan a jelenlegi állapotokat. Az lenne az ideális, ha ehhez nem kellene magántanárhoz menni és pénzt meg szabadidőt kidobni érte.
"Egyetemen, szintén kellett magántanár matekból, de kb a csoportunk 2/3-nak kellett, mert a középiskolai oktatás színvonala nem volt magas."
Szembemész a saját kérdéseddel. Pont ezért kritizálják a jelenlegi oktatási rendszert.

Hát igen, nem lehet mondani, hogy az MSZP alatt minden jobb volt, akkor is sokan kudarcként értékelték a kormányzásukat a '90-es, 2000-es években is, de már 14 éve a Fidesz van kormányon, rajtuk van a felelősség, így természetes, hogy az elégedetlenség feléjük irányul.
Az MSZP, Fidesz után még nem látni ki fog jönni, de akár a Momentum, Mi Hazánk, TISZA vagy egyéb kerül kormányra, őket is szidni fogják, biztosan sok ok lesz az elégedetlenségre 5-10-20 év múlva is.

2010 előtt is pocsék volt magyar eügy. Fidesz csak rásegített még jobban süllyedjen minőség magyar eügy-ben.
2010 előtt sok baj volt eügyben: sok mütéti hibákról szóltak hírek. Sok betegek félre kezelték. Sok ismerősöm még mindig életben lennének, ha időben megkapta volna gyors orvosi kezelés, sajnos nem kapták meg időben, mert orvos megállapította semmi bajuk nincsen, később sajnos meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!