Reális, hogy a bruttó átlagkereset 605.100 Ft itthon?
Vagy torzító eredmény a sok fideszes 5-6 milliós fizetése miatt?
A legtöbben gondolom töredékét keresik itthon.
+ha egy ember 100 millió forintot keres 9 ember pedig 200.000 ft-ot akkor mennyi az átlag?"
Nem tudom.
12.
mikor hogy keresel annyit hogyha még egy alap matek műveletet se tudsz elvégezni ?
"az ismerősi körben senki nem keres ennyit!"
Ne ismerkedj csóringerekkel!
"mikor hogy keresel annyit hogyha még egy alap matek műveletet se tudsz elvégezni ?"
Mér kéne alap matek műveleteket végeznem?
"ma 13:59"
A magyar sem megy annyira...:)
Ettől függetlenül a fizikai munkának manapság nagyobb az anyagi díjazása, mint a szelleminek. Nálunk egy targoncás-raktáros simán keres brztto 1 millát havonta, és nem kell hozzá egyetem...
"Nálunk egy targoncás-raktáros simán keres brztto 1 millát havonta, és nem kell hozzá egyetem..."
Annyit én NETTOBA kapok. Gépkocsivezető vagyok, nyóc átalános kell hozzá.
Valamennyire mindenképp torzított, mert nem számítják bele a közmunkásokat, a kis cégek jellemzően alulfizetett dolgozóit, stb.
Másfelől fontos, hogy ez nem átlag alapbér, hanem minden pótlékot, bejárási támogatást, stb is tartalmazó "hó eleji átutalás" átlaga.
Magyarán azért mindenképp felfelé van torzítva az adat. Az már csak egy másik dolog, hogy az átlagos bér a medián bér, és nem az "átlag bér".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!