Szerintetek jogos, hogy meleg pároknak nem adnak családi belépőjegyet?
Nem jogos és nem feltétlenül a melegek miatt.
Feleségem viszi a két gyereket, megy vele nővére egy gyerekkel és ők sem kapnak. A testvérnél mi a szorosabb családi viszony?
Kulturáltabb helyeken 2 felnőtt meg 2+gyerekre adnak családi jegyet, nem férj és feleségre.
Ugyan ez a szitu megy a nagyi, lánya, unokák. Stb. Stb.
"Pedig szerintem helyesen járt el, ezt az alaptörvény is kimondja."
Az alaptörvényben egy árva szó sincs semmilyen belépőjegyről. Ha én azt mondom hogy a saját telkemre is belépővel lehet bejönni, és elnevezem a 12 felnőtt + 7 gyerek csoportjegyet családi belépőre, és kikötöm hogy a 12 felnőttből legalább kettőnek nyugdíjasnak kell lennie, akkor ez lesz a családi jegy és kész. Semmilyen törvény nem rendelkezik arról, hogy te az egyes belépőkedvezményeidet hogyan hívod és milyen csoportoknak adod.
Itt a probléma azzal van, amit az egyes is írt, és nekem is ez jutott elsőre eszembe. Nem mindig apa és anya megy a gyerekekkel mint egy család, hanem lehet hogy elmegy anya és a testvére a gyerekekkel, vagy szüleim elviszik egy ismerősük gyerekét, stb. Régen valóban két felnőtt + X gyerek volt a családi jegy, nem értem miért kell ezt is ilyen elmebeteg irányba terelni, csak hogy kizárhassanak egy kisebbséget...
Nem család, tehát nem jár a családi belépő.
Én sem indulhatnél férfiként az olimpián női bokszolóként.. Ja várj, azt éppen lehet. :)
Szerintem ez csak egy piti dolog.
Inkább az gázabb, hogy a családos kap mindenféle támogatást még az egyedülállók, akik között sok a meleg, ők nem.
Persze megértem őket, rossz érzés, de nem ezen fog múlni, hogy megélnek-e.
Ha eljutottak fiatalon odáig, hogy, gyerekeik vannak, gondolom nem a szegény rétegből valóak.
#6 Az egyedülálló heteró sem kap támogatást.
Nem irigylem a családosoktól, mert tudom, hogy mivel jár felnevelni egy vagy több gyereket.
A családi vicc kategória, már az én anyám is annyit kapott utánam mint a 20 évvel fiatalabb unokahúgom, vagy a kisebb testvérei után a nővérem.
A szüljél, támogatlak, mert kihalunk, és juj a keresztény érdekek után a kutyát sem fogja érdekelni, hogy jut-e egy szelet vajas kenyér a gyerekeknek vacsorára, aztán ha nagy a gáz jön a "minek vállalt gyereket nem tud róla gondoskodni"...
Na, ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!