Miért mondják az ellenzékiek, hogy a Fidesz a melegek pártja, mikor egyetlen igazolt meleg Fidesz-tag sincs?
3 A saját linkedet nem voltál képes értelmezni?
2020. december 2-án Szájer kilépett a Fideszből
Én egyről nem tudok.
Mondj egy Fidesz-tagot, aki meleg.
Szijjártó. Meg kell nézni a fb-on a karácsonyi családi fotókat. Az "anya" csizmában van, mint aki most jött egy kép erejéig, míg Dzsudzsák zokniban van, mint aki kb. ott él.
Meg azt is el lehet dönteni, hogy mennyire reális, hogy egy családi képen egy random focista rajta van.
Mutasd azt a karácsonyi fotót.
Nem mintha amúgy ez bármennyire is bizonyíták lenne, de a fotó amit leírták születésnapról készült, nem karácsonyi fotó, de még az se látszik, hogy Dzsudzsákon zokni, vagy cipő van-e.
Mondanak az ellenzékiek más hülyeségeket is. Pl. most olvasom a HVG kommentszekciójában, hogy "összevissza szopattuk Ukrajnát".
És éppígy mond hülyeségeket a Fidesz is.
Nekem csak az a kérdésem, hogy te, kérdező, pénzt kapsz az ilyen kérdések kiírásáért, vagy ennyire unatkozol?
Én pénzt kapok.
Te kaptál pénzt a kommented megírásáért, vagy ennyire unatkozol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!