Tényleg olyan rossz Magyarországon élni mint ahogy azt mondják?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de nem tudok szinte semmit a magyar politikáról. Amerikában születtem és a szüleim is már ide születtek, még sosem jártunk Magyarországon. A nagyszüleim pedig 60-as években költöztek ki így ők se tudják mi folyik ott az elmúlt 60 évben. Bár sokszor hallottam Gyurcsány így, Orban úgy de ez nekem még mindig nagyon homályos.aug. 8. 21:55
11/13 anonim válasza:
Szerintem jó itt élni, egyetlen negatívum hogy egyre több a cigo.
12/13 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. A “nyugati világhoz” hasonlítva eléggé lecsúszóban van az ország jó ideje sajnos.
Viszont ha már világszinten nézzük, az emberiség alsóbb 80%-a örülne ha ide született volna és itt élhetne. Magyarország a jóléti országok felső 20-25%-ba simán benne van még jelenleg is.
13/13 anonim válasza:
Határmenti szlovákiai magyarként a családdal rendszeresen jártunk át Magyarországra. Egy egyszerű idővonalban a megfigyeléseim:
1990-es évek vége, 2000-es évek eleje (gyerekkorom): Magyarországon a termékek jobbak és olcsóbbak voltak, mint Szlovákiában.
2000-es évek vége, 2010-es évek eleje (kamaszkorom): a termékek ára és minősége kb. egy szinten volt.
2015 után: a termékek ára a Szlovákiaihoz képest magasabb, a minősége alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!