Az osztrák barátom ukrajnához hasonlított minket?
Azt mondta járt ukrajnában és magyarországon is és borzaszóan le van pusztulva minden. Főleg az utak és az épületek.
Kérdeztem tőle hogy náluk hogy lehet az, hogy egy nap alatt kijavítják az utakat, az volt a válsz hogy ez természetes mivel balesetveszélyes.
Picit leszakadtunk európától az elmúlt 20 évben... :D

Tehát szerinted 2004-ben jobbak voltak az utak és kevésbé voltak lepusztulva a házak?
Hány éves is vagy?

Az osztrák az egy kis sunyi gonosz furkálódó piszkálódó nép. Ettől még levagyunk maradva és kész. Nálunk orbánisztán van...
De az orsztrákok meg annyira vannak lemaradva Dániához képest mint mi az orsztrákokhoz képest.

"Az osztrák az egy kis sunyi gonosz furkálódó piszkálódó nép"
Én pont nem ezt látom. Ahhoz képest hogy kategóriákkal előttünk járnak mindenben, nem olyan sértegetőek. Csakhogy értsd, jóval nagyobb a különbség az osztrák-magyar határon mint a magyar-ukrán határon. Az osztrákok sokkal jobban is lenézhetnének minket mint amennyire, mert lenne rá alapjuk. Mégsem ezt teszik, hanem igyekeznek bennünk meglátni azokat az értékeket amik vannak, még ha a tények alapján nincs is sok.

Nekem a gyerekem Linzben tanul. Nem tapasztalja, h piszkálódó nép lenne.
Egyetemi tanulók nagytöbbsége osztrák (nemét nyelvű kurzus) aki teljesít átmegy aki nem megbukik. Tök mindegy , h magyar vagy osztrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!