Az osztrák határmenti nagyvárosainkban:Győr,Sopron, Szombathely stb... Ott nyugati vagy ahhoz közeli színvonal van?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen voltam ilyen helyeken de úgy tudom,hogy ott a legjobb a fizetés és az életszínvonal az országba...máj. 30. 17:54
1/5 anonim válasza:
Igen, egy kicsit kiegyenlítettebb az osztrák-magyar határ. Az osztrákok például kevesebbet fizetnek mert a magyarok levitték a fizut, viszont a magyaroknak meg dupla fizetés az itthonihoz képest.
3/5 anonim válasza:
Ha ott laksz, de kint dolgozol, akkor igen , nyugati szinten élsz.
De, a helyi bérek szarok, BP-iszintet is csak pár cég ér el.
A szolgáltatások árai, ingatlanárak meg az egekben, ugyanis a kijárók béreihez igazítják.
4/5 anonim válasza:
Sopron, Kutya-hegy nyugati. Little Österreich!
5/5 anonim válasza:
Hát nagyon nem. Én Szombathelyről tudok nyilatkozni. A város nagy része úgy néz ki mintha a balkánon járna az ember, rossz utak, meg 20-25 éves autója van a legtöbb embernek. Nem jobb, mint bármelyik magyar nagyváros, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!