Én bal vagy- jobboldali vagyok?
19 éves vagyok. Gyűlölöm a nácizmust és a kommunizmust is.
Gyűlölöm a muszlim vallást, "Save Europe" ideológiát tudom erősíteni. Bevándorlásellenes vagyok abban az esetben, ha muszlim a bevándorló. Szerb, ukrán bevándorlókkal semmi bajom nincs. Gyűlölöm a palesztinokat, Izrael támogatom teljes mértékben.
LMBTQ jogokkal szemben támogató vagyok, támogatom a gyerekvállalásukat, hiszen tudom, hogy egy anya vagy egy apa jobb mint 2 anya vagy 2 apa, de nem minden esetben, és inkább legyen 2 szerető apa, mint 0 szerető szülő.
Nyugati orientációm van, tehát Dunától minden Nyugat-Európa, Magyarország nyugat része. Legnagyobb szövetségesünket Csehországban, Lengyelországban, Olaszországban, USAban és UKban látom. Orosz és- törökellenes vagyok, két barbár ázsiai nép.
Ami az orosz-ukrán háborút illeti,Ukrajnát támogatom, de jelenlegi szankciózás nem jó.
Római hagyományok tisztelője vagyok, és tisztelem a kereszténységet is, habár nem vagyok hívő, így Szombathely (Savaria) és Győr (Arrabona) kulturálisan tolnám előle.
Romakérdésben támogatom az integrációt, de muszáj segíteni és egyben kényszeríteni őket a munkára. Nyomort nem támogatni kell segélyből hanem ki kell őket emelni.
A nők egyenjogúságában nem hiszek, nőknek a konyhába a helyük. Nők nem tölthetnek be vezető szerepet, mert fenimizmus egy borzalmas ideológia. Nők a férfiakat megalázzák, és általában megcsalják a párjukat. Szanalmas, hogy női férfi egyensúlyt akarja romba dönteni.
Nincs már klasszikus jobb- és baloldal. Inkább lokalisták és globalisták vannak, ha két nagy tömböt kell megnevezni.
Te konzervatív liberális lehetsz.
szerintem harmadik utas ideológiát vallassz,hogy melyiket,azt nemtudom.
mert az "inkább európai vagyok mint magyar" és az lmbtq tamogatása a baloldalhoz sorol. viszont a többi a jobboldalhoz.
és mivel nem veted el az ideológiák mentén való politizálást mert alapból az ideológiád besorolása érdekel,így centrista sem lehetsz.
ezért harmadik utas az ideológiád,mert az általánosságban keveri a bal-és jobboldal elemeit.
Szélsőjobboldali vagy, mert társadalmi hierarchiában gondolkodsz egyenlőségre törekvés helyett (ld. bevándorlás korlátozása etnikai, vallási alapon, nemi diszkrimináció... stb.)
A centrizmus/harmadik út mérsékelt jobboldaliságot jelent, ez egy gyakran félreértett ideológia.
"szerintem harmadik utas ideológiát vallassz,"
Ezt hogy érted? Hogy kell választani, és az ideológia alapján mit kell tennie az embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!