Én bal vagy- jobboldali vagyok?
19 éves vagyok. Gyűlölöm a nácizmust és a kommunizmust is.
Gyűlölöm a muszlim vallást, "Save Europe" ideológiát tudom erősíteni. Bevándorlásellenes vagyok abban az esetben, ha muszlim a bevándorló. Szerb, ukrán bevándorlókkal semmi bajom nincs. Gyűlölöm a palesztinokat, Izrael támogatom teljes mértékben.
LMBTQ jogokkal szemben támogató vagyok, támogatom a gyerekvállalásukat, hiszen tudom, hogy egy anya vagy egy apa jobb mint 2 anya vagy 2 apa, de nem minden esetben, és inkább legyen 2 szerető apa, mint 0 szerető szülő.
Nyugati orientációm van, tehát Dunától minden Nyugat-Európa, Magyarország nyugat része. Legnagyobb szövetségesünket Csehországban, Lengyelországban, Olaszországban, USAban és UKban látom. Orosz és- törökellenes vagyok, két barbár ázsiai nép.
Ami az orosz-ukrán háborút illeti,Ukrajnát támogatom, de jelenlegi szankciózás nem jó.
Római hagyományok tisztelője vagyok, és tisztelem a kereszténységet is, habár nem vagyok hívő, így Szombathely (Savaria) és Győr (Arrabona) kulturálisan tolnám előle.
Romakérdésben támogatom az integrációt, de muszáj segíteni és egyben kényszeríteni őket a munkára. Nyomort nem támogatni kell segélyből hanem ki kell őket emelni.
A nők egyenjogúságában nem hiszek, nőknek a konyhába a helyük. Nők nem tölthetnek be vezető szerepet, mert fenimizmus egy borzalmas ideológia. Nők a férfiakat megalázzák, és általában megcsalják a párjukat. Szanalmas, hogy női férfi egyensúlyt akarja romba dönteni.
W=winner
W minden=jó véleményed van mindenről
"Gyűlölöm a muszlim vallást"
Rossz véleménnyel van róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!