Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok mikor értik már meg...

A balosok mikor értik már meg végre, hogy ők soha nem fognak hatalomra jutni ebben az országban?

Figyelt kérdés

2024. jan. 23. 05:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Kit érdekelnek a balosok? Az a lényeg hogy a jelenlegi kormány takarodjon be végre a börtönbe ahová való.
2024. jan. 23. 05:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kedd reggelente szoktam ilyeneket megérteni, de fontos, hogy reggeli és az első kávé után legyen, mert egyébként nem megy a megértés.
2024. jan. 23. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Lexarom ki van a kormányon csak ezek tűnjenek el, csak jobb lehet helyettük!
2024. jan. 23. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Orbánnak kellene csak eltűnnie, a Fidesz egyből megzavarodna és akkor eltűnnének a francba rövid időn belül. Minden reményünk a koleszterin!
2024. jan. 23. 08:21
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

1.Soha ne mondd hogy soha

2.Mindegy ki lesz hatalmon,csak ezek tűnjenek el

2024. jan. 23. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer foglalkoznátok már a saját pártotokkal egy kicsit. Nem arról van szó, hogy bárki balos pártot akarna, szimplán elegünk van a mostani rezsimből.
2024. jan. 23. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

"A balosok mikor értik már meg végre, hogy ők soha nem fognak hatalomra jutni ebben az országban?"

Majd az utódaidnak magyarázd el: miért segítettél ezt a tolvaj rezsimet többek között te is hatalmon tartani. Miért kell egy oroszhoz hasonló diktatúrába élniük.

2024. jan. 23. 10:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy a fidesz támogatottsága (nagyrészt nyugdíjasok, talán szegényebbek részéről) egész jó ezért gondolod, hogy örökké a fidesz marad.

Erős kijelentés, hogy "soha".

Szerintem hamarabb fog ez eljönni, mint te ezt gondolod.

A legjobb lenne ha fidesz és DK csak úgy megszünne.

Mert vagy az egyik vagy a másik van a hatalmon.

Lehet ez sem lenne jó valószinüleg, de hát ezt ki tudja megmondani előre.

Majd ha esetleg eljutunk oda akkor kiderül. Ennek az esélye a nulla közelében, hogy megszünjenek ezek a pártok.

Amúgy azt tényleg nem értem, hogy szavazáskor jónéhányan érvénytelenül szavaznak. Ha a kukik, összefirkálás helyett valamit tehetnének akkor az lehetne, hogy egy darab X-et raknak megfelelő helyre.

Természetesen elötte mindenkinek utána kellene olvasnia, hogy melyik párt mit csinált, mi a programja.

Kiváncsi lennék egy ilyen felmérésre, hogy mennyien néznek utána különbőző pártok esetében.

Nem az van, hogy hát fideszes vagyok akkor fidesz.

DK-s vagyok akkor DK.

stb...

2024. jan. 23. 11:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan elhitték, hogy az ellenzék, győzelme esetén, katonákat küldenének az ukrán frontra. Jó kis hazugság volt a fidesztől és sokan elhitték. Amíg tömegeknek ilyen ez értelmi színvonala, változás nem nagyon lesz.
2024. jan. 23. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy mivel mindenkinek azonos értékű a szavazata, így mindig mindent a hülyék döntenek el, szimplán azért, mert többen vannak.
2024. jan. 23. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!