A balosok mikor értik már meg végre, hogy ők soha nem fognak hatalomra jutni ebben az országban?
1.Soha ne mondd hogy soha
2.Mindegy ki lesz hatalmon,csak ezek tűnjenek el
"A balosok mikor értik már meg végre, hogy ők soha nem fognak hatalomra jutni ebben az országban?"
Majd az utódaidnak magyarázd el: miért segítettél ezt a tolvaj rezsimet többek között te is hatalmon tartani. Miért kell egy oroszhoz hasonló diktatúrába élniük.
Amúgy a fidesz támogatottsága (nagyrészt nyugdíjasok, talán szegényebbek részéről) egész jó ezért gondolod, hogy örökké a fidesz marad.
Erős kijelentés, hogy "soha".
Szerintem hamarabb fog ez eljönni, mint te ezt gondolod.
A legjobb lenne ha fidesz és DK csak úgy megszünne.
Mert vagy az egyik vagy a másik van a hatalmon.
Lehet ez sem lenne jó valószinüleg, de hát ezt ki tudja megmondani előre.
Majd ha esetleg eljutunk oda akkor kiderül. Ennek az esélye a nulla közelében, hogy megszünjenek ezek a pártok.
Amúgy azt tényleg nem értem, hogy szavazáskor jónéhányan érvénytelenül szavaznak. Ha a kukik, összefirkálás helyett valamit tehetnének akkor az lehetne, hogy egy darab X-et raknak megfelelő helyre.
Természetesen elötte mindenkinek utána kellene olvasnia, hogy melyik párt mit csinált, mi a programja.
Kiváncsi lennék egy ilyen felmérésre, hogy mennyien néznek utána különbőző pártok esetében.
Nem az van, hogy hát fideszes vagyok akkor fidesz.
DK-s vagyok akkor DK.
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!