Egyre több országban van esély arra, hogy szélsőséges pártok jussanak hatalomra, mint itt a Jobbik?
"A lecsúszott embereknek pedig az kell, hogy másra tudják hárítani sikertelenségüket."
Miféle az a sikertelen ember? Aki nem képes törtetni, több tucat emberen átgázolni ahhoz, hogy minél nagyobb vagyonhoz jusson? És ha nem képes rá, akkor az bűn?
Nálunk a Jobbik legutóbb 15 százalékos volt.
Franciaországban legutóbb 18 százalékot ért el a Front National.
Bulgáriában 23 százalékosak voltak.
Nézzél 1-2 videót.Nem csodálom hogy csiga kedvelő barátaink ki vannak akadva.
Hagyjuk már ezt a "Válság van" süket dumát.
Én nem nevezném magam sikertelen embernek, ahogy a környezetem nagyrészét se mégis egyformán tele van a hócipőnk a cigányokkal.
Zavar, h büdösek, garázdák, tolvajok, gyilkosok, lusták, igénytelenek.
Nem véletlenül vannak kihajingálva mindenhonnan...
Az, hogy mi a szélsőség, az csak nézőpont kérdése.
Északról Dél, Délről Észak, Keletről Nyugat, Nyugatról Kelet a szélsőség.
Másrészt a szélsőséges és a radikális két külön fogalom, nem kell szinonimaként használni.
"Válságban mindig előretör a szélsőség, mert ad lehetőséget mások hibáztatására."
Nem gondoltad még végig, hogy a válság nem az égből pottyan, hanem VALAKIK ELŐIDÉZIK???
Annyira egyértelmű, hogy míg felülről az uzsorás pénzemberek, alulról a cigánybűnözők nyomorgatják
a magyarokat.
"másra tudják hárítani sikertelenségüket."
Gyomorforgató szöveg.
Gondolom Bándy Kata is sikertelen volt, meg Páva Zsolt lánya is...
Igazad van, nem is értem, miért haragszanak a cigánybűnözőkre, mert szerinted semmi okuk.
Ausztriában is nagyon erős a szélsőjobbnak mondott párt , pedig ott a munkanélküliség elég alacsony és jólét van.
Csak , azok a fránya bevándorlók.
A sógoréknak elegük van belőlük.
A nemzeti radikális pártok pedig keményen fognák ezeket a problémás kisebbségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!