Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rezsicsökkentéssel tényleg...

Rezsicsökkentéssel tényleg eyg átlag család havi 180ezret spóról meg?

Figyelt kérdés
aug. 6. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyivel csökkenti a rezsit.
aug. 6. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tök vicces szám amúgy.

Tegyük fel gondolatkísérletként hogy ez a 180000 igaz, csak tegyük fel.

60 000 rezsit fizetsz most a világpiaci ár többszörösére árazva. Ha nem lenne a rezsicsökkentés 240 000 et fizetnél, akkor hányszoros áron adnák a világon egyedül állóan a vizet, fűtést, villamos energiát és persze gázt ami a fidesz szerint fél áron veszünk.

Egy fidder se tudja megmondani miért a valós energia árak 10x eséből számolnak csökkentést......

aug. 6. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor kiszámolták már, hogy miért kamu az egész "rezsicsökkentés", nézz utána.
aug. 6. 12:52
 4/6 HakapiszikMatyi ***** válasza:
72%

Hogy ezt megtudd, meg kellene szüntetni... Az igazi rezsicsökkentést maguk a családok tudnák behozni, csak a többség "tojik rá.". Na, nem azzal, hogy "mosás helyett szellőztessük a ruhákat..." :)

Saját példáim:

20 évvel ezelőtt fúrattam egy kutat350e Ft.-ért, ami jobb minőségű vizet ad, mint a vezetékes. Kellett egy házi vízmű 48e Ft. Azóta csak azért használom a vezetékes vízet, mert a csatornadíjat a vízfogyasztás után számolják. ( 1000 Ft alatt fizetek víz+csatornadíjat azóta.)

Volt akció a házak szigetelésére: Kihasználtam. Volt akció a napelemes rendszerekre: Kihasználtam. Volt akció a gazdaságtalan elektromos eszközök ( Pl. hűtők.) cseréjére: Kihasználtam.

Aki ezekre figyelt, az ma jóval kevesebb rezsit fizet, mint azok, akiknek "nem számít."

Ez nem pont a kérdésedre válasz, de eléggé jelleMaciGabi23mző a magyar emberekre, hogy nem tudnak előre gondolkodni, csak "Carpe diem..."

aug. 6. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen az egész rezsicsökkentés hazugság POLITIKAIPROPAGANDA. Egy dolgot értek el vele, hogy tovább növelték az amugy is érthetetlen számlák káoszát.
aug. 6. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen! -Olasz lírában!
aug. 7. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!