Rezsicsökkentéssel tényleg eyg átlag család havi 180ezret spóról meg?
Ez egy tök vicces szám amúgy.
Tegyük fel gondolatkísérletként hogy ez a 180000 igaz, csak tegyük fel.
60 000 rezsit fizetsz most a világpiaci ár többszörösére árazva. Ha nem lenne a rezsicsökkentés 240 000 et fizetnél, akkor hányszoros áron adnák a világon egyedül állóan a vizet, fűtést, villamos energiát és persze gázt ami a fidesz szerint fél áron veszünk.
Egy fidder se tudja megmondani miért a valós energia árak 10x eséből számolnak csökkentést......
Hogy ezt megtudd, meg kellene szüntetni... Az igazi rezsicsökkentést maguk a családok tudnák behozni, csak a többség "tojik rá.". Na, nem azzal, hogy "mosás helyett szellőztessük a ruhákat..." :)
Saját példáim:
20 évvel ezelőtt fúrattam egy kutat350e Ft.-ért, ami jobb minőségű vizet ad, mint a vezetékes. Kellett egy házi vízmű 48e Ft. Azóta csak azért használom a vezetékes vízet, mert a csatornadíjat a vízfogyasztás után számolják. ( 1000 Ft alatt fizetek víz+csatornadíjat azóta.)
Volt akció a házak szigetelésére: Kihasználtam. Volt akció a napelemes rendszerekre: Kihasználtam. Volt akció a gazdaságtalan elektromos eszközök ( Pl. hűtők.) cseréjére: Kihasználtam.
Aki ezekre figyelt, az ma jóval kevesebb rezsit fizet, mint azok, akiknek "nem számít."
Ez nem pont a kérdésedre válasz, de eléggé jelleMaciGabi23mző a magyar emberekre, hogy nem tudnak előre gondolkodni, csak "Carpe diem..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!