Orbánnak le kéne mondania?
Figyelt kérdés
Örülnél, ha távozna a politikából?ma 05:26
A kérdező szavazást indított:
NEM
IGEN
19 szavazat
1/4 anonim válasza:
Miért kéne lemondania? Ha akármelyik ellenzék nyerne mi változna? Nem csökkennének felére az ingatlanárak, az élelmiszerárak se csökkennének, semmilyen más termék/szolgáltatás ára se csökkenne. És ami a legfontosabb, a fizetésed is maradna azon a szinten ahol most van. Szóval be lehet fejezni ezt a Magyar Péterezést mert már unalmas.
2/4 anonim válasza:
Nem. Kíváncsi vagyik, a 2026-os választásokra mit talál ki.
Nélküle unalmas lenne a választás.
3/4 anonim válasza:
Én lennék a világon a legboldogabb ember, hogyha Orbán Viktor lemondana majd egyszer.
4/4 anonim válasza:
OV lemondani nem fog. De a hatalma gyengült a Feideszen belül. A fideszen belül is megjelentek már a helyére törekvő kiskiralyok. Engem őszinten meglepett, hogy Lázár János vissza tudott térni a nagypolitikaba. Őt OV egyertelműen azért távolított el annak idejen, mert a vetélytarsat látta benne - es nagyon jol latta. Nem hiszem, hogy Lázár feladta volna ezirányu álmait, hogy egyszer ő üljön OV helyén a fideszben. Es biztos vagyok benne, hogy nemcsak ő az egyetlen fideszes politikus, aki ilyen remenyeket táplál magában. A fideszben hatalmas belharcok dúlnak, Es a jelek szerint OV már nem tudja úgy uralni a partot, mint mondjuk 8-10 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!