Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára szerint "Orbánnak...

Dobrev Klára szerint "Orbánnak mennie kell és ezt a mondatot ki kell mondani." Kire gondolt, ki legyen helyette?

Figyelt kérdés

Mire gondolt Dobrev Klára, kinek kellene a fidesz helyett lenni?

Mert ha csak lecserélik Semlyénre az a csöbörből vödörbe esete, sőt még talán rosszabb is.

2024. febr. 25. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem már úgy van vele, mint sokan: hogy egy csapat csimpánz is hasznosabb lenne, mint Viktorta ámokfutása.
2024. febr. 25. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen saját magára.
2024. febr. 25. 23:02
 3/9 árokpart ***** válasza:
22%
Szó szerint bárki, csak ennek ami most megy legyen már vége.
2024. febr. 25. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
A Torockaira gondolt, mert a balosok tisztában vannak vele hogy mindenre alkalmatlanok!
2024. febr. 26. 06:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem merülhetett benne a saját személye! :DDDD
2024. febr. 26. 09:19
 6/9 árokpart ***** válasza:
5-ös Már miért ne merülhetett volna fel? Több nyelven beszél, diplomáciai végzettsége is van, többdiplomás ember, ráadásul diplomáciai gyakorlata is van. 4-es Toroczkai Laci soha nem is akart és nem is akar miniszterelnök lenni. 2009 végén ha összehívta volna az Alkotmányozó Nemzetgyűlést abban a pilaantban beülhetett volna a miniszterelnöki székbe. Annak idején a közvélemény-kutatások kiszámolták, hogy ha párt lett volna az akkori 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom akkor önállóan is összejött volnan eki a 2/3-ad. Az egész ország akkor Lacit támogatta, de valamiképpen ezek szerint mégsem vállalta fel a kormányzási felelősséget.
2024. febr. 26. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:
árokpart, szerintem szomorú hogy ilyen tudás mellet csak orbánozni tud.
2024. febr. 26. 23:41
 8/9 árokpart ***** válasza:
7-es Nem Orbánoztam egy szóval sem említettem meg a miniszterelnököt és nem is szidtam , csak elmondtam, hogy hogyan látom a jelenlegi folyamatokat.
2024. febr. 27. 00:05
 9/9 A kérdező kommentje:

árokpart: látom neked se az erősséged az értelmezés.

de segítek mert látom szükség van rá. azt írtam:

"szerintem szomorú hogy ilyen tudás mellet csak orbánozni tud."

ez E/3 személy, azaz egyes szám harmadik személy, az az "ő"

további segítséget itt találsz:

[link]

2024. febr. 27. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!