Így,hogy ennyit nőttek a bérek itthon màr nyugatra költözni nem is annyira vonzo mint régen?
A lakhatás ugyan iszonyú drága itthon,de a legtöbb nyugati országban is. Az árak nagyjából hasonlóak,ami egyértelműen Magyarországnak egy feketepont, ám ez a 10-15 évvel ezelőtti "4-5x annyit keresek mint otthon" már nincs. Dupla annyikat hallok
Lassan eljön az idő,hogy mindent átgondolva nem éri már meg masodrendű állampolgárnak kiköltözni egy nyugati országba?
"Magyarországon 881 EUR"
Mérnök informatikusként, szoftverfejlesztőként nem kerestem ennyit Magyarországon, Budapesten. Így nehezen tudom elhinni, amit a KSH ír.
ma 21:28
Én sima multis irodistaként kerestem ennyit. Valamit nagyon rosszul csináltál.
"Valamit nagyon rosszul csináltál."
Mindenki ugyan ezt mondta mint te. De nem tudom mit csináltam rosszul, egyszerűen nem kellettem a munkaerőpiacon.
Ausztriában ugyanezt csináltam, ott meg elsőre felvettek ahova jelentkeztem, hadd ne mondjam el mennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!