Fideszesek! A postabezárások és a kórházi bezárások oka Brüsszel, Soros, Gyurcsány, Ukrajna és a Tisza?
Milyen posta bezárások, meg kórház bezárások?
Jó lenne ha nem csak bedobnál valami maszlagot - már persze feltételezve, hogy valóban választ vársz a kérdésedre, nem csak helyet biztosítani a szokásos mocskolódáshoz.
02:18
Most bizonyítottad, hogy fogalmad sincs miről beszél a fél ország. Sejtettem. Szégyen
Én nem tudom, Tatabányán most fognak átadni egy laza 16 milliárdos ultramodern kórházi szárnyat.
(Csak azt nem értem, hogy ti tényleg azt hiszitek, hogy kiírtok ide vagy valahová a neten ilyen röccenéseket, amik akár jogosak is lehetnek, és akkor a fidesz szavazó a fejéhez kap, tényleg bakker, 14 éve rossz helyre szavazok, hiszen itt van a választékosan fogalmazó professzor úr, aki megmondta! Át is állok...)
#8 Egyetértek. A tények valóban nem érdeklik a fidesz szavazókat. Most úgy tűnik azt az instrukciót kapták hogy játsszák a hülyét. "Milyen bezárás? Nincs is bezárás, kamu!"
Kicsit se szánalmas. 😂
Nem baj, elembétéqú kell a népnek, ezek a fontos kérdések. Meg háborús veszélyhelyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!