Akik a DK-ra szavaznak azok mit látnak bele abba a pártba és Gyurcsány Ferencbe?
Egy kis magyarázat a kérdéshez:
Alapvetően mindegyikre igaz hogy esetleg hazudnak de mégis megvan az a narratíva ami alapján szavaznak rájuk aztán vagy bejön vagy nem...
Fidesz: Megvédik európát a migránsoktól meg a vóktól, és elfoglalja Viktor Brüsszelt.
Mihazánk: Megoldják a "cigányproblémát" az eu elnyomó gazdaságpolitikája helyett támogatni fogják a magyar kisvállalkozókat hogy az eu val versenyképes és jobb minőségű hazai termékeket állítsanak elő, valamint inkább export mint import, ezenkívül nekik is van egy magyar felsőbbrendűségi érzésük.
Tisza: A rá szavazók abban bíznak hogy végrehajtja a teljes rendszerváltást, visszamenőleg sok évre vagyonosodási vizsálatokat indítanak. Véget vet az Orbán-Gyurcsány dualizmusnak, és keményen fellép a korrupció ellen.
Ezek természetesen vitathatóak hogy mennyire gondolják komolyan hazudnak-nem hazudnak, de ez a kerdés témája a lényeg a rájuk szavazó tömegek ezek miatt a remélt dolgok miatt szavaznak rájuk.
De a Gyurcsányra akik szavaznak ők mit látnak bele abba az emberbe meg abba a pártba?
Az önkormányzati választáson a helyi polgármesterre
nem volt Tisza jelölt, ezért inkább a DK-s jelöltre
szavaztam, mint a Fideszére. Nem vagyok DK szavazó
ha mégis rájuk szavazok, akkor csak a Fidesz van szemben,
aminél bármi jobb.
Én csak azt mondom, hogy vesd össze a Gyurcsány-kormány lemondása idején uralkodó állapotokat a maival.
Nekik még nem talicskával hordták a pénzt az EU-ból, és a lemondásakor már másfél éve tombolt a gazdasági világválság.
Tehát aki őszintén bevallja hogy Gyurcsány alatt jobb volt, az azt is mondja, hogy a világválság kutya faxa sem volt Orbánhoz képest.
Gyurcsányról egy teljesen hazug kép van kialakítva. De aki számba veszi a tényeket, az rájön hogy valami nem stimmel.
A nap poénja🥰
"Én csak azt mondom, hogy vesd össze a Gyurcsány-kormány lemondása idején uralkodó állapotokat a maival"
Pont ezért felfoghatatlan miért szavaz bárki a bőszmere.
Azt a nyomort és kilatstalanságot, az akkori vezetés közönyét és bele sz@rasat sírjál vissza?
#3 Tényekkel provokálsz.
Gyurcsány alatt úgy is jobb volt klasszisokkal az élet, hogy kőkemény világválság volt és az EU-s pénzeknek se jött a töredéke se. Orbán a bandájával egy felívelő világgazdasági tendencia és sokezermilliárd eurós támogatás mellett is mindent le tudott rohasztani nagyságrendekkel rosszabbra mint volt 15-20 éve. Nyilván mert minden pénzt ellopott a haverjaival.
És akkor még "Mer Gyúcsány jobb volt?"
Hogy jobb volt-e? Klasszisokkal. Belegondolni is vicces mi lett volna ha Orbán kapja a válságot, és Feri az EU hiteleket.
Csak mivel a fideszesek átlag IQ-ja kb. 30, ilyen egyszerű összefüggésbe sem tudnak belegondolni. Nekik az a valóság amit Orbán hazudik, és mivel Orbán azt hazudja hogy Feri alatt rosszabb volt, így nekik a Feri alatt rosszabb volt. Akkor is ha amúgy jobb volt. nem a szemüknek, fülüknek és pénztárcájuknak hisznek, hanem Orbánnak, csak neki is semmi másnak. Szerelem ez, azok ilyen elvakultak akik szerelmesek.
Szóval légyszi, ne provokálj tényekkel! Köszi.
Kérdezőnek:
Megmondom az én szempontom:
Ha Gyurcsány alatt valaki "sírt" hogy keveset keres, nem tud megélni, akkor annak megoldást kerestek.
Lázár szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér.
"Gyurcsány alatt valaki "sírt" hogy keveset keres, nem tud megélni, akkor annak megoldást kerestek."
🤣🤣🤣
$6 #7
Kategóriákkal szarabb volt
Kiszamoltam. Az akkori neto béren, az akkori euró árfolyamon 35% a mainak, mostani euró árfolyamon.
Ugyanazt a munkát csinálom. Akkor folyamatosan a munkanélküliség lebegett a fejem felett. Most nem lehet embert találni ebbe a munkakörbe és kapásból eltudnak menni 5 másik helyre.
A környezetemben is egyértelmű hogy jobban van pénze az embereknek
Gyurcsány maga megmondta hogy el@tak. Magasról tettek az egészre.
Milyen szakmaiság ről és miegymásről brekegtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!