Csak szerintem undorító az a hergelés és gyűlölet kampány, ami az algír boxolonő ellen folyik, akiről azt hazudják, hogy transznemű?
"És amúgy ja, nem transznemű. Algériából jön, ott nincs lmbtq. De az agyhalott jobberek jobb"
Akkor ha én a Szovjetunióból jövő herélt kan vagyok, akkor nőstény vagyok mert ott nincs buzzanás?
Nem jók ezek a hasonlatok, mert a boxban sem engedik versenyezni a 80 kilóst a 70 kilóssal.
A kettő nem ugyanaz, kár összemosni. Kosarasok nem egymás fejét püfölik. Ha a saját lányod lenne a ringben holnap ez ellen az algír ellen és maradandóan lesérülne mert olyan ütést kapna amit csak férfi boxolók tudnak,
akkor is ez lenne a véleményed?
25
De ő nő, csak ti értelmezitek férfiként
Tudtommal végül a hisztis olasz csajnak sem törött el semmije,.
Jó ideje boxol már az algír nő, Olimpián is részt vett már korábban is. Eddig nem volt veszélyes...
"Tudtommal végül a hisztis olasz csajnak sem törött el semmije,."
Te mennyire lennél hisztis, ha egy jóval izmosabb pasi kiütne🤔
"csajnak sem törött el semmije,."
Isteni szerencse. Végülis így minden rendben is van életben maradt -.-
"Jó ideje boxol már az algír nő, Olimpián is részt vett már korábban is."
Már kizárták versenyekből. Volt ahol engedték, máshol pedig nem.
" Eddig nem volt veszélyes..."
Lehet nem értett meg ennyire a férfi énje. Most produkált hatalmas tesztoszteron szintewt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!