Megérkezett a törvénymódosítás, már biztosan elveszik a plug-in hibridek zöld rendszámát. Mit szóltok ehhez?
Én mindenkivel fizettetnék parkolófíjat, rendszámtól függetlenül. Bármilyen a rendszáma, attól még a helyet foglalja, parkolóhelyekből pedig amúgy is kevés van.
Ezt a "telepöfögi a várost" dumát meg hagyjuk, nem 601-es Trabanttal járnak már az emberek, na az tudott pöfékelni.
Helyes. A legtöbb úgyis csak akkor tudná teljesíteni a full elektromos 50kmet ha hegyről gurulna lefelé.
Amúgy szerintem tök fölösleges megkülönböztetni az autókat. Parkol, igénybe vesz egy szolgáltatást, fizessen.
azért a házak homlokzatán látszik hogy nem elektromossal járnak
(amugy én se szeretem az elektromos autokat)
#7 de, 2026 november végéig azoknak is le kell cseréltetni a zöld rendszámot akiknek van.
Amúgy részben jó, de többnyire igazi pártállami ostobaság. Az autók rendszeréből kiolvasható hogy mennyit volt töltve és mennyit ment benzinről, így pl műszaki vizsgán ezt megnézve lehetne adni, vagy megvonni a zöld rendszámot.
Természetesen az indokolatlan méretű, és teljesítményű autókra egyáltalán nem kéne zöld, egyébként a full elektromosokra sem ebben a kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!