Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérkezett a törvénymódosítás...

Megérkezett a törvénymódosítás, már biztosan elveszik a plug-in hibridek zöld rendszámát. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Kérdés adott, válassz:

aug. 2. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Fideszes / Mi Hazánk-os vagyok, és örülök ennek.
Fideszes / Mi Hazánk-os vagyok, és dühös vagyok emiatt.
TISZA / egyéb ellenzéki vagyok, és örülök ennek.
TISZA / egyéb ellenzéki vagyok, és dühös vagyok emiatt.
Nem érdekel, legyen azok baja, akiknek ilyen autójuk van.
31 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen rendben van, jobb későn mint soha.

Hajrá Tisza!

aug. 2. 14:43
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem sok jó döntése van a kormánynak de ez ok.
aug. 2. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen következményekkel jár, ha nem lesz a plug in hibrideknek zöld rendszáma?
aug. 2. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több ingyen parkolas🥲
aug. 2. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Jaaaaajjj... Mindjárt elkezdem őket sajnálni. Akinek plug in hibrid autója van, az talán ki tudja fizetni a parkolódíjat, ahogy mindenki más.

aug. 2. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Alapból nem is kellett volna nekik adni.
aug. 2. 15:03
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Hát remélem utólag nem veszik el csak újaknak nem adnak mert mindenkinek win win én ingyen parkolok a városba 600per óra össze adódik 🥲 cserébe nem pöfögöm tele a várost
aug. 2. 15:06
 8/17 subrette ***** válasza:
100%

Ezzel a módosítással a magyar szabályozás összhangba kerül az osztrákkal: ott eddig is csak a 0-emissziós, azaz gyakorlatban a teljesen elektromos és a hidrogénhajtású autóknak járt a zöld rendszám, a hibrideknek nem.

Végre valamiben utolértük Ausztrát! Hurrá!

aug. 2. 15:08
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Az enyémen marad a zöld rendszám, szóval nem bánom, ennyivel is kitolódik, hogy tőlem is elvegyék. ;))

Amúgy meg ha a cégautóadó-mentességet nem veszik el a rendszámmal együtt, ahogy azt olvasni lehetett korábban, akkor semmi nem változik érdemben. Az ingyenes parkolás a legtöbb embernek csak érdektelen apróság, hiszen ki akarná a 20+ milliós autóját rendszeresen utcán parkoltatni? A cégautóadó ezzel szemben milliós összeg az autó teljes lízingidőszaka alatt.

aug. 2. 15:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, nem is adtam volna a 2,5 tonnás, 3 literes dízel motorral, 4 kipufogóval rendelkező SUV-nak zöld rendszámot csak azért, mert 30 km-t tud menni Duracell-ről
aug. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!