A magyar emberek többsége miért a multik oldalán áll az egyszerű kisemberrel szemben? Te pl. miért?
Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 13:14
41/69 anonim 

válasza:

Van, amiben igen, van, amiben nem. Más dolgokhoz, például egyes félresikerült példáid, pedig semmi köze, így eleve értelmetlen a kérdésed.
42/69 A kérdező kommentje:
Egy dologról volt szó a jelenlegi kontextusban, szóval ne beszélj félre, hanem válaszolj.
2024. aug. 2. 21:52
43/69 anonim 

válasza:

Arra már a 22. kommentben válaszoltam.
44/69 A kérdező kommentje:
Légyszíves pontosítsd azt, mert imádsz belekötni, ha véletlenül egy kötőszót is átköltök a válaszodon.
Szóval mi "Igen"? Az, hogy csak kitaláltam a törtenetet?
2024. aug. 2. 21:59
45/69 anonim 

válasza:

Az egész köré épített ideológiád ostobasága, és a hozzá költött hazugságaid, röviden, tömören.
46/69 A kérdező kommentje:
És hol találom, hogy a gyártónak van-e igaza?
2024. aug. 2. 22:10
47/69 anonim 

válasza:

Erre már a 41. kommentben reagáltam.
48/69 A kérdező kommentje:
Előbb még a 22.-ben reagáltál.
2024. aug. 2. 22:15
50/69 A kérdező kommentje:
A 42. kommentem az volt, hogy reagálj, hogy a gyártónak van-e igaza abban az egy dologban, amiről épp beszélünk.
2024. aug. 2. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!