A magyar emberek többsége miért a multik oldalán áll az egyszerű kisemberrel szemben? Te pl. miért?
Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 13:14
1/69 anonim 

válasza:

Nem állok a multik oldalán és a "magyar emberek többsége" sem áll a multik oldalán a kisemberrel szemben.
TE miért írsz ki ostobaságot kérdésbe?
2/69 anonim 

válasza:

Nekem a kisember, még sohasem segitett, ellenben a multitól kaptam már fizetést, nem is egyet.
3/69 anonim 

válasza:

Ezt mégis mi alapján állítod? Forrás?
4/69 anonim 

válasza:

Nem a kisemberrel szemben állunk hanem a kormánnyal szemben. A kormány az aki rogyásig adóztatja a multikat, ha a kormányt is kicsit érdekelné az emberek sorsa visszább vennének az adókból. Tudom így meg úgy csúnya multik, csak ha azok a csúnya multik nem lennének több tízezren-százezren mennének az utcára munka nélkül.
5/69 A kérdező kommentje:
A kettes és négyes válasz szerintem kiváló forrás.
2024. aug. 2. 13:27
7/69 anonim 

válasza:

#5 Még mindig nem értjük mi ihlette a kérdést.....senki sem kényszerít arra hogy a multiknál vásárolj.
8/69 anonim 

válasza:

Hát ha a kisember olyan mint a kérdező akkor én is inkább a multik mellett vagyok.
9/69 anonim 

válasza:

Milyen típusú multira gondolsz? Gyár, kereskedelmi lánc, bank, vagy mi? Milyen multi? És milyen témában kellene "oldalt" választani?
10/69 anonim 

válasza:

Amúgy erre most milyen választ kellene adni? "Igen, csúnya multik mert nem támogatják a kisember ingyenéletét"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!