Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberek többsége...

A magyar emberek többsége miért a multik oldalán áll az egyszerű kisemberrel szemben? Te pl. miért?

Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:

"Ha valaki ennyire végtelenül ostoba, az a saját hibája, semmi köze bármelyik multihoz."

Akkor elmagyaráznád, hogy ezen mondatod miért nem ugyanazt jelenti, amit leírtam?

Pontosan ugyanaz a két releváns állítás található meg, benne, amit leírtam:

1: a vásárlóak nincs igaza

2: a gyártónak igaza van

És mindezt úgy tetted, hogy a bíróság kimondta, hogy

1: a gyártónak nincs igaza

2: a vásárlónak igaza van.

2024. aug. 2. 21:23
 32/69 anonim ***** válasza:

"Akkor elmagyaráznád, hogy ezen mondatod miért nem ugyanazt jelenti, amit leírtam?"

Mert se ilyen állítás, se utalás nem szerepel benne még hasonló állításokra sem.

"Pontosan ugyanaz a két releváns állítás található meg, benne, amit leírtam:

1: a vásárlóak nincs igaza

2: a gyártónak igaza van"

Egyik sem szerepel egyetlen kommentemben sem.

2024. aug. 2. 21:25
 33/69 anonim ***** válasza:
En bepereltem volna allatkinzasert
2024. aug. 2. 21:26
 34/69 A kérdező kommentje:

Szóval akkor:

vagy szerinted nincs a gyártónak igaza,

vagy szerinted a gyártónak igaza van, és azon háborogsz, hogy a szádba adok olyat, amit nem írtál le, de amúgy gondolsz.

Melyik az igaz?

2024. aug. 2. 21:28
 35/69 anonim ***** válasza:

"Melyik az igaz?"

Egyik sem, mivel az egyik verzió szimplán hazugság, a másik pedig reductio ad absurdum. Ergo mindkét megadott lehetőség eredendően hamis.

2024. aug. 2. 21:30
 36/69 A kérdező kommentje:
Tehát az állítás és az állítás tagadása is hamis szerinted. Akkor tertium non datur, ha már belekezdtél ebbe a sznobságba, hogy latinul beszélsz.
2024. aug. 2. 21:37
 37/69 anonim ***** válasza:

"Tehát az állítás és az állítás tagadása is hamis szerinted"

Nem, az általad megadott két állítás az, ami hamis, mivel amit csinálsz, csak egy újabb érvelési hiba, az ún. hamis dilemma.

Mondd, képes leszel kipréselni magadból egyetlen kommentet is, ami nem tartalmaz hazugságot és/vagy érvelési hibákat?

2024. aug. 2. 21:41
 38/69 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem hamis dilemma, mivel a "gyártónak igaza van" és a "gyártónak nincs igaza" állítások közül pontosan az egyik igaz.

Lesz egyetlen válaszod, amiben nem múlod alul egy fogyatékos óvodás értelmi szintjét?

2024. aug. 2. 21:43
 39/69 anonim ***** válasza:

"Nem, ez nem hamis dilemma, mivel a "gyártónak igaza van" és a "gyártónak nincs igaza" állítások közül pontosan az egyik igaz."

Csakhogy se nem szimplán ez volt a két állításod, se nem eleve erről beszéltem, se nem vagy fekete, vagy fehér ez az egész témakör. Komolyan fel se fogod a kommenteket, amikre reagálni próbálsz?

2024. aug. 2. 21:46
 40/69 A kérdező kommentje:
Akkor válaszolnál, hogy a gyártónak igaza van, vagy nincs igaza?
2024. aug. 2. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!