Orbán miért emel magának fizut ha többi helyen meg csökkenti a dolgozoknak?
Figyelt kérdés
Ha gáz van az ordzágba neki is ki kéne venni részet megszoritásoknak2024. aug. 2. 12:45
2/18 anonim 

válasza:

Kinek a fizetését csökkentette Orbán?
3/18 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép 

válasza:

Fizetéscsökkentés 2024-ben? Hol?
4/18 anonim 

válasza:

mert ez egy maffia kormány, bármit megtehetnek a nép meg csak tűri már 14 éve
5/18 anonim 

válasza:

Én vállalkozó vagyok ,nekem csökkentette a fizetésemet az adókkal.
kevesebb ügyfelem van és kevesebb pénzem van mint tavaly
6/18 anonim 

válasza:

1-3, google a barátotok, 2 perc sem telt, megtalálni, hogy kinek a fizetését és hol.
7/18 anonim 

válasza:

Benne van a link a Magyar közlönyre irányítva ahol a fidesz elrendeli az 5%-os kiadáscsökkentéseket amiket vagy bércsökkentéssel, vagy dolgozók elbocsájtásával lehet megoldani. Ha nem teszik 2025-ben már 10%-ost vár el a fidesz.
8/18 anonim 

válasza:

Ha nem emelne akkor mi értelme lenne a máshol csökkentésnek? Mit kezdjen a megmaradt sok pénzzel, égesse el?
10/18 anonim 

válasza:

7: nem lehet egyoldalúan bért csökkenteni, nyilván nem is ez a cél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!